Potvrđeno pisanje Borbe: Đilasov medij spinuje informacije za Mila i DPS

Potvrđeno pisanje Borbe: Đilasov medij spinuje informacije za Mila i DPS

Medijski tim mandatara i lidera koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravka Krivokapića demantovao je pisanje portala Nova.rs da je on bliži odluci da prekine razgovore o postizbornoj koaliciji, nego da popusti pod pritiscima i ne formira ekspertsku Vladu.

Ističu da mandatar ni u jednom trenutku nije nagovještavao nove izbore kao mogućnost, jer ne postoji nimalo sumnje da će pregovori dovesti do onog što su građani čekali proteklih 30 godina – formiranje prve demokratske vlade Crne Gore.

“Navodi u tekstu koji se juče pojavio na portalu Nova.rs nisu mogli da poteknu iz ”kabineta mandatara”, jer takav kabinet ni u formalnom, a ni u suštinskom smislu ne postoji. Takođe, nisu mogli da poteknu ni iz najbližeg okruženja mandatara, jer se radi o konstrukcijama koje u ključnim stavkama ne odgovaraju činjenicama i trenutnom stanju pregovora. Izvor ne može biti bilo ko iz pregovaračkog tima profesora Krivokapića, već se radi o proizvoljnim i vrlo zlonamjernim konstrukcijama smišljenim da se ostvare nečiji politički ciljevi”, navodi se u reagovanju Krivokapićevog medijskog tima.

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *