Potvrđena fuzija Cedevite i Olimpije!

0

Ekskluzivna saznanja Sportkluba sada su potvrđena – zagrebačka Cedevita i ljubljanska Olimpija fuzionisaće se i napraviti jedan klub!

Nekadašnji slovenački i hrvatski šampion objavili su na svojim klupskim sajtovima da su razgovori u toku i da će svi detalji biti poznati u sledeći utorak, za kad je zakazana konferencija za štampu. Ista će biti održana u Ljubljani od 10.30.

“Košarkaški klub Cedevita Zagreb, petostruki prvak Hrvatske i sedmostruki pobednik hrvatskog Kupa Krešimir Ćosić, dvostruki osvajač hrvatskog Superkupa Dražen Petrović i pobjednik prvog ABA Superkupa s veseljem objavljuje da su u toku pregovori sa slovenačkim partnerima u košarkaškom klubu Petrol Olimpija Ljubljana, sedamnaest puta prvak Slovenije, dvadeset puta pobjednik Kupa Slovenije, osam puta osvajač Superkupa Slovenije, šestostruki prvak bivše države, osvajač Saporta Kupa i pobednik ABA lige. Detalje projekta javnosti će se predstaviti na konferenciji za novinare zakazanoj u utorak, 4. jun u 10.30 sati u dvorani Stožice u Ljubljani, gdje će o projektu govoriti predsjednik KK Petrol Olimpija, Tomaž Berločnik i predsjednik KK Cedevita, Emil Tedeski”, stoji u saopštenju na sajtu Cedevite.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.