Potrošio 35 hiljada evra kako bi izgledao kao Instagram filter

0

Mladić (35) kaže kako voli da privlači pažnju ljudi.

Ovaj mladić idzvojio je čak 35 hiljada evri (tj. 30 hiljada funti) za kozmetičke operacije kako bi izgledao kao Instagram filter.

Džed Marfi (24) je prvi put napunio usne kada je imao samo 19 godina, i od tada je postao zavisnik estetskih operacija, odmah nakon dva mjeseca uradio je ponovo usne.

Pored usana i zuba, radio je i zahvate na području slepoočinica, tretman mačijih očiju, nos, bradu, obraze, vilicu i predio ispod očiju.

Volim da privlačim pažnju ljudi. Svaki oporavak prenosim preko društvenih mreža kako bi me ljudi primijetili, rekao je Marfi.

On je školu napustio sa 16 godina i riješio je da postane zvijezda društvenih mreža tako što će izgledati baš poput Instagram filtera.

Počeo je kao prodavac u nekoliko maloprodajnih objekata, a onda je napravio vlastitu instagram stranicu.

Mnogi se pitaju zašto ovo radi!

Instagram je postavio filter gdje možete da vidite kako izgledate posle plastičnih operacija, i meni se svidjelo ono što sam vidjeo.

Razradio sam različite procedure koje su prikazane u filteru i zatim sam krenuo da ih obavim, rekao je.

Često mijenja izgled lica jer mu brzo dosadi.

Levi kaže da je od zarade od 10.000 funti mjesečno na veb lokaciji prešao na 30.000 funti, što je dovoljno za finansiranje njegovih operacija,ali neke je dobio besplatno zbog svojih pratilaca na TikToku i Instagramu kojih ima preko 2,5 miliona.

Moj način života i moj izgled mi odgovaraju. Jednostavno volim pažnju, zaključio je Marfi za “The Sun”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.