Potraga za ubicom iz Beograda: Plaćenog ubicu barske mafije traže i u Crnoj Gori

Potraga za ubicom iz Beograda: Plaćenog ubicu barske mafije traže i u Crnoj Gori

Policija traga za Der Čabom iz Čantavira, koji se sumnjiči da je u subotu greškom ubio Nebojšu Markovića, inače zeta Aleksandra Šarca, pripadnika Pink Pantera. Provjerava se da li je Čaba, inače plaćeni ubica i crnogorske mafije, pobjegao kod svojih jataka u Crnoj Gori. Nije isključeno, da je Čaba utočište našao u našoj državi.

“Čaba je, kako se sumnja, ili u Crnoj Gori ili na Kosovu. On ima svoje jatake u Baru, jer je bio pripadnik tamošnje kriminalne grupe. Sve se ispituje, u toku su dodatne provjere na terenu”, kažu u MUP-u Srbije.

U pitanju je profesionalni ubica koji je još 2004. priznao da je ubio novosadskog kriminalca Branislava Jelačića, sa kojim je bio u sukobu zbog prevlasti na crnogorskom narko-tržištu. Jeličića je tada upucao iz pištolja, ali je ubrzo uhapšen.

Proveravaju se svi granični prelazi, pojačana je kontrola i na svim važnijim dionicama. Policija češlja sve ne bi li došla do hladnokrvnog ubice.

Kako saznajemo, Čaba je prvo bio sitan lopov, koga su u Kazneno-popravnom zavodu Sremska Mitrovica preobrazili u plaćenog ubicu.

– Iz zatvora je izašao prije godinu dana. Privođen je i u Republici Srpskoj, a umiješan je u još neke likvidacije u regionu – kazao je za Kurir dobro obaviješten izvor.

Podsetimo, Nebojša Marković bio je zet navodnog pripadnika međunarodne bande Pink Panteri Aleksandra Šarca (34), a izrešetan je ispred njihove kuće na Banovom brdu, dok je pored svog automobila sklapao kolica za bebu. Brutalnu likvidaciju zabilježile su sigurnosne kamere, a na njemu se vidi kako je ubica obučen u bijelu jaknu, prilazi žrtvi i hladnokrvno joj puca u glavu. Nakon zločina beži automobilom „fijat punto“, a policija za njim i dalje traga.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *