Postanite nevidljivi: 6 opcija na Vajberu će vam omogućiti tajno dopisivanje

0

Ako u svom Viber nalogu imate neku konverzaciju koja vam više nije potrebna, a koju ne želite da obrišete, popularna aplikacija ima rešenje za vas.

Viber, naime, korisnicma omogućava da sakriju neki svoj prethodni čet. Ako i vi želite isto da uradite, potrebno je da pratite sledeća uputstva:

Sakrijte konverzaciju

Otvorite čet koji želite da sakrijete sa ekrana, a zatim opciju informacija o razgovoru. Odaberite “Sakrij ovaj razgovor” (Hide this chat). Kada/ako se to zatraži od vas, postavite svoj PIN broj. Razgovor je sada skriven.

Otvorite skrivenu konverzaciju

Otvorite aplikaciju Viber, a onda u polje za pretraživanje unesite svoj PIN. Pogledajte tu listu skrivenih razgovora i odaberite onaj koji želite da otvorite.

Otkrijte skrivenu konverzaciju

Otvorite prepisku. Otvorite ekran sa informacijama o razgovoru. Odaberite “Otkri ovaj razgovor” (Unhide this chat). Unesite svoj PIN ili skenirajte svoj Touch ID (iPhone). Razgovor će se ponovno pojaviti u aplikaciji na uobičajen način.

Notifikacije o skrivenom četu

Kad dobijete poruku u skrivenom razgovoru, stići će vam obaveštenje da “imate novu poruku”, ali ne i ono što u njoj piše. Da biste je pročitali, otvorite Viber, pa u polje za pretraživanje unesite svoj PIN.

Promijenite PIN

Otvorite aplikaciju, pa zatim “Više” (More). Odaberite Postavke (3 tačkice) > Podešavanja / Settings > Skriveni razgovori / Hidden Chats > Promijeni PIN / Change PIN. Zatim upišite sadašnji PIN i promijenite ga u polju predviđenom za to, prenosi Tportal.

Resetujte PIN

Odaberite: Više / More > Podešavanja / Settings > Privatnost / Privacy > Skriveni razgovori > Resetuj PIN. Obratite samo pažnju na to da će se, ako resetujete PIN, iz aplikacije biti izbrisati svi vaši trenutno skriveni razgovori.

PC i tablet

Sakriveni razgovori nisu dostupni u verziji Viber aplikacije za PC i tablet. Zato putem tih uređaja nećete moći da sakrijete razgovor. Takođe, ako ste ga sakrili putem telefona, neće vam biti dostupan putem računara ili tableta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.