Poslednji trzaj poražene politike DPS-a u Budvi!

1

Reanimacija političkog značaja DPS-a i Nikole Divanovića u Budvi čini se sad već uzaludnim poslom. Nakon posjete romskom naselju, podrške državljanina Italije, u ovaj zaludni posao dao se i predsjednik Crne Gore. Umjesto vještačkog disanja, besvjesni politički subjekt dobio je vještaču samouvjerenost, lažnu nadu i dobro poznata Potemkinova sela.

O posjeti predsjednika države, ustvari, najbolje govori činjenica da, iako bi trebalo da bude predsjednik svih građana, da je namjeran da je posjeti samo kada je u kandžama njegove partije. Obećava ono što je država davno bila dužna da uradi i hvali vlast čiji je najveći domet isplata plate sa zakašnjenjem od tri mjeseca, i to novcem građana Crne Gore, a sve nakon političke i društvene krize koju su proizveli u ovom gradu.

Uzalud Vam trud gospodine Đukanoviću, ovaj grad Vam je rekao što je ima o2016. godine, a jos ubjedljiviji pozdrav dobićete 30. avgusta.

Glinenog goluba kojeg ste postavili na mjesto predsjednika Opštine Budva svjesno ste politički žrtvovali, ali nije to vama prvi put.

Građani Budve prepoznaju ove posljednje znake života koje pokazuje pogubna, mrziteljska, kleptokratska politika OKG DPS-a koja Budvu i Crnu Gore vuče nazad. Vrijeme je za promjenu. Za bolji, pravedniji i sigurniji život svih građana.

Za budućnost Budve i Crne Gore!

Koalcija “Marko Bato Carević – Za budućnost Budve”

1 Comment
  1. Traktorist komentariše

    Ćuti bre bato, ristaantihrist je zabranio vasceloj opoziciji da govori jer mlatite gluposti, postavio je automotomitropolita da govori smatrajući vas političkim budalama, ajmo iš iš

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.