Poruka nečastivim

1

Ovakva Crna Gora rođena je okupatorskom pobjedom Josipa Broza – mada ta majka je bila, neke kami, ljudskija, ove današnje njene ćerke kukavičke, primitivne Crne Gore Đukanovića, Kilibarde, Tačija, Mesića, Tuđmana… i sličnih spodoba, što evo se krste pred onom nakazom – univerzalnom nakazom – Mirašem što udara na toaletni ateizam…

Sad ovaj – onaj Đukanović hranjen i uhranjen Titovom ideologijom , osmjelio se, pa i on po ugledu na svoga učitelja…
Sad je, po pameti i aveti Predsjednika ovakve kuse Crne Gore, taj MIRAŠ nada i sreća originalnog crnogorskog Hrišćanstva, slobodarskog, titoističkog, jamarskog… još blebeću članovi te organizacije da su oni reformatori Hrišćanstva i da je to spasenije za crnogorske hrišćane – komunjare koji ne vjeruju u Hristovu Žrtvu Bogočovjeka, nego u hrista radnika i borca protiv srpskog nacionalizma na čelu sa MITROPOLITOM AMFILOHIJEM i sličnim antikomunističkim narodima Srpskim.

Ovi Crveni hrišćani su Staljinova čeljad na čelu sa Mirašem Dedeićem, koga zovu još Miraš mudonja…

Istina ima još mudonja u društvu Predsjednika Đukanovića. Nije da nije mudonja onaj Stanišić iz sela nekulturnog po stotinu puta predsjednika tzv. Vlade. I on se kurči i prijeti Crkvi PETROVIĆA, ne manje no MIRAŠ I MILO. Istina Milo samo za Ameriku viče i diže zastavu i pjeva – DA JE AMERIKA MUDONJA, a to da je MIRAŠ nije siguran… Da je Miraš ispred njega – ne voli Milo.

Važno je, grakće Milo, da ćemo opustošiti plemićku CRKVU NEMANJIĆA, a naročito antimarksista PETROVIĆA i vojvodsku AMFILOHIJA RADOVIĆA.

Nije to Milo tvoje neznanje – TO JE CRKVA SRPSKOG RODA i po DUHU i po MORALU – to je sveta kuća koju tvoja titoistička narav jedva da vidi – TI SI, O, ĐUKANOVIĆU SLIJEP ZA TU VJERU ZA RAZLIKU OD TVOJIH PREDAKA… STIDI SE INTIMUSU TAČIJA i Tačijevih zlodjela…
Mani se CRKVE koju su pleli i ispleli najbolji među nama – od VLADIKA PETROVIĆA do SVETOMUČENIKA AMFILOHIJA… do naših dana. I pripazi se naše muke, pripazi se – BUDI ČOVJEK KOJI MISLI. BUDI MALO ČOVJEK OD ISTINE I DUŠE – BUDI MALO SIN SVOJIH ŠTO SU ZIDAJUĆI CRKVE ZIDALI I ETIKU I NACIJU, SRPSKIH, MUDRIH PETROVIĆA…

Nijesi ti BROZOV SIN, jadan ne bio.

Vidiš li jadan, mrčo jedan, Predsjedniče Miška Vukovića i onoga varvarina ministra Boškovića – da ćete sahraniti te sluge ka’ ništa…
Ostavi se bombardovanja naše slavne Crkve, a i tvoje da je pameti, ostavi te primitivne, te neljude da se dave u svojoj mržnji.
Neka nevjernici zidaju po šumama i dolinama gdje im je milo, ali da ne diraju svojim POGANSKIM PRSTIMA NAŠE MUKOM STEČENO HRISTOVO IMANJE, CRKVU.

CRNA GORA JE HRISTOVA CRKVA.

CRNA GORA JE DOM POŠTENOG, SIROMAŠNOG SVIJETA. CRNA GORA JE BOGATA DUHOM I MORALOM… samo vi što dalje vaše prljave ruke od naše muke.
POKAJTE SE, POKAJTE SE… vratite se svojoj braći, što ruku pružaju svakome stvoru koji se istinski kaje i brati sa ČOVJEKOM.

Ranko Jovović

1 Comment
  1. luxembrg komentariše

    Izgleda Ranko neće dugo. Mnogo jada i čemera iz njega izlazi u ovom tekstu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.