Porodica Knežević: Izgradnja objekta u skladu sa zakonima, neka se pozabave „ničijom kućom“ pod Goricom

0

Poslije optužbi pojedinih medija da je člnau Ujedinjene Crne Gore Vladimiru Dobričaninu i stanarima zgrade u Tološima napisana krivična prijava zbog nelegalne gradnje, lažnog predstavljanja i povrede službenog pečata, oglasila se porodica Knežević.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

,,Prije nedelju dana je u medijima odjeknula vijest da je porodici Knežević i doktoru Vladimiru Dobričaninu napisana krivična prijava zbog nelegalne gradnje, lažnog predstavljanja i povrede službenog pečata.

Pa shodno tome moramo odbaciti sa indigacijom sve optužbe koje su iznesene u medijima (i u navodnoj krivičnoj prijavi – ako takva uopšte i postoji jer je još niko od Kneževića ili Dobričanina nije vidio).

Prava istina je da nama niko iz državnih organa nije ni zatražio nikakvu dokumentaciju za već sagrađeni objekat, koji na tom placu postoji još iz 2011 godine (što se lako može utvrditi kroz orto foto snimke zadnjih 10-15 godina).

Zato želimo da informišemo i javnost da su sve aktivnosti vezane za izgradnju i adaptaciju objekta koji je gradila porodica Knežević 100% obavljane u skladu sa važećim propisima i zakonima.

Sa svom potrebnom dokumentacijom ćemo snadbijeti nadleže organe kada nam ih budu zatražili.

Tužilaštvu i policiji dajemo punu podršku da rade svoj posao i da tačno utvrde sve aktivnosti za izgradnju ovog (i svakog drugog objekta, posebno bi bilo pravedno pozabaviti se ,,ničijom kućom“ pod Goricom i utvrditi ko je tamo gradio i čija je to imovina).

Na placu majke doktora Vladimira Dobričanina nema nikakvih zakulisnih radnji, sve je vidljivo i sve transparentno i egzaktno.

Ako je neka procedura prekršena nek odgovara taj ko je prekršio proceduru ili neki zakon, bilo to službeno lice, bilo investitor, bilo etažni vlasnik za sve postoje propisi i kazne za kršenje propisa (jedino izgleda ne postoje kazne za blaćenje čestitih ljudi).

O samom inspekcijskom nadzoru zbog kog je priveden izvjesni inspektor Rašković nemamo nikakvih podataka, kad ih budemo imali informisaćemo javnost.

Mi smo saznali iz medija da je davno sagrađeni objekat pečatiran, i izlaskom na lice mjesta vidjeli da tabla i dalje stoji na ogradi placa (čekamo da dobijemo to famozno rešenje i da se u upravnom postupku žalimo na isto jer je bespredmetno).

U isto vrijeme kada se za nas pojavila ova laž pojavila se i laž za ministra Janka Odovića da je navodno go prebačen u urgentni centar zbog predoziranja (vjerujemo da su sihronizovano i zlonamjerno pred izbore u Andijevici plasirane ove jeftine laži da bih se nanijela politička šteta političkim subjektima koje su predstavlji uvaženi doktor Vlado Dobričanin i ministar Janko Odović).

Ovakve optužbe na račun ljudi koji pošteno i profesionalno odbavljaju svoje poslove odbacujemo sa teškom indigacijom, i duboko vjerujemo samo u jedno CAR JE GO, I CAR SE PREDOZIRAO!

Ovi njegovi sitni aparatčići koji lažu i izmišljaju ovakve besmislice ne zaslužuju nikakvu pažnju niti komentar.“

(In4s)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.