Popović vrijeđa Abazovića da su njegovi potezi za psihoanalizu

6

Politički obračun i revanšizam u režiji Dritana Abazovića koji se slavodobitno hvali na Twitteru hapšenjima i privođenjima kao svojim autorskim djelima, poprima groteskne i dramatične razmjere. Najviše brine što to postaje pojava za Abazovićevu psihoanalizu uz čuđenje da ima tužioca koji su pristali da sviraju pod njegovom dirigentskom palicom.

Ovako posljednju Abazovićevu objavu za CdM komentariše predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

Naime, Abazović je ponovo putem Twittera obavijestio javnost da je jedan funkcioner uhapšen, ovoga puta je to bio prvi čovjek Ulcinja.

“Uhapšen je gradonačelnik Ulcinja i šef lokalnog DPS, sa još nekoliko funkcionera. Razlog – partijsko zapošljavanje! Neka sud utvrdi kako su dolazili do izbornih pobjeda. Građanima je to jasno. ⁦Vlada⁩ je odlučna da svim zloupotrebama stane na kraj”, napisao je Abazović.

Lider Liberalne partije kaže da ga je zbog svega ovoga strah da je ovo samo početak “bala”.

“I to sve kako bi se na drugoj, vladajućoj strani, prikrila čudovišna imenovanja, postavljenja, zapošljavanja uz more nepotizma a uglavnom bez ikakvog zakonskog osnova”, istakao je Popović.

Abazoviću ovo nije prvi put da na Twitteru napiše ovakvu objavu. Javnost je ovo juče žestoko osudila, tražeći od Abazovića da, kada već govori da je Nrekić ubapšen zbog politučkog zapošljavanja, uhapsi sebe i članove Vlade po istom osnovu.

6 Comments
 1. Momo komentariše

  Interesantno, budaletina spominje psihoanalizu. Za njega samoga psihoanaliza ne treba jer je za njega psihijatar, a i Dobrota mu je blizu.

  16
  2
 2. Helm komentariše

  Pretpostavljam da je kod Popovića u pitanju stari psihološki mehanizam autoprojekcije.

  11
  2
 3. Dragan komentariše

  Popoviću ti si psihoanalizu odavno preskočio. Tebi treba čitati molitve protiv nečastivim sila. Jedino ti Bog može pomoći. Mada kad si ti u pitanju sve je na klimavim nogama.

 4. Janko komentariše

  Ovo je ludak, crnogorski Mika Aleksić, u ludačku košulju svezati i u Dobrotu strpati

 5. Misliti crnogorski komentariše

  Dritanga treba na posmatranje.

 6. Anonimus komentariše

  Puru u prkno.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.