Popović odgovara DF-u: Ne smije da osudi DPS što je Knežević u zatvoru

0

Nakon što smo dokazima raskrinkali podvalu koju su djelovi Demokratskog fronta (DF), ali oni najbučniji i koji najmanje prezaju od smještanja skandaloznih podmetačina, u saradnji sa režimom pokušali da poture lideru Demokrata, i nakon što je takvo sramno ponašanje naišlo na osudu dobrog dijela njihovih lokalnih funkcionera i njihovog članstva, DF pribjegava novoj podvali, saopštile je danas Zdenka Popović, potpredsjednica i poslanica Demokratske Crne Gore.
“Ovog puta, opet, brani srpstvo. Kao. Kobajagi. Prava Đukanovićeva matrica i njegova škola. Kad Mila optužimo za Limenku i vjetrenjače, on brani državu. Kad uz materijalne dokaze rasturimo organizovanu grupu za prevare, spregnutu između pojedinih lidera DF-a i DPS-a, uz svesrdnu pomoć službe, onda je to napad na srpstvo. Kako da nije. To vam, moguće, još prolazi kod par desetina članova koji vas nisu prozreli, koji nisu “provalili” vaš decenijski ples sa Demokratskom partijom socijalista, ali se odavno više na to ne može upecati niko ko zna da 2 i 2 ne može biti 5. Kad smo već kod navodne odbrane sprstva, neka Mandić Srbima objasni kako su poslanici DF-a glasali za Ustav kojim obrisaše srpski jezik. Zamislite tu opoziciju, i to, kako vole za sebe da kažu – najjaču, koja 30 godina igra igre i igrice sa Đukanovićem, podgrijavajući podjele i dižući temperaturu, obično pred izbore, pri tom, nemilosrdno, puneći “šefove” džepove. “, istakla je Popović.
Ona je dodala da “naravno, zakuče i oni ponešto”.
“I umjesto da u kampanji ponude konkretna rješenja za konkretne probleme i da pokreću teme na koje, po prirodi stvari, nijedan režim, a naročito ne diktatorski, nema odgovor, DPSovi blizanci iz Fronta im i u susret ovim izborima pružaju ruku, jer su svjesni, zbog svega što su, bolje rečeno – nijesu uradili, kad potone DPS, i DF-u će voda biti do grla. To jeste za žaljenje.  Ta spoznaja da, ako je ikad iko i sumnjao, sad nema dileme: režim i „najjača opozicija“ ispod žita sarađuju i sve čine da satru one koji nemaju putera na glavi, koji nijesu kompromitovani i koji predstavljaju budućnost”, kazala je Popović.
Po njenim riječima, reakcija predsjednika Demokrata na pokušaj njegovog diskreditovanja i kaljanja časti i ugleda, najprirodnija je moguća reakcija čovjeka koji je čist i neukaljan.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.