Popović Ivković: Jedina politika Dragana Đilasa je laž i nasilje!

Popović Ivković: Jedina politika Dragana Đilasa je laž i nasilje!

Član Predsjedništva Srpske napredne stranke Biljana Popović Ivković istakla je danas da je u redovima Dragana Đilasa nastala panika zbog njihove bolne spoznaje da istina pobjeđuje njihove prljave laži.

“Nevjerovatno je kakva je panika nastala u redovima Dragana Đilasa zbog za njih bolne spoznaje da istina uvijek mora da pobijedi njihove prljave laži ma koliko puta i ma koliko glasno pokušavali da ih podmetnu.

Đilasovi uposlenici, srećni i zadovoljni što im je dodijelio da za njegov račun masno lažu i neupoznati sa postojanjem bilo kakvog osjećaja odgovornosti za izgovoreno, u prethodnim danima nizali su seriju potpunih izmišljotina, koje su sustizale i prestizale jedna drugu.

Naravno, bez ikakog osjećaja stida i sramote što je cijela zemlja svjedočila o koliko nebuloznim neistinama je riječ.

Pošti su im se laži rušile ko kula od karata, krenuli su i u nasrtaje na Andreja Vučića, brata predsjednika Republike Srbije. I to je potpuno jasno – jedina politika koju Dragan Đilas i njegovi sledbenici imaju da ponude – bezočne laži, nasilje i agresija u kojoj se ne biraju sredstva, a jedno od Đilasvih omiljenih je svakako – udaranje na porodicu.

Bijedni pokušaji kriminalizacije članova porodica bili su naravno u konačnici usmereni na predsjednika Aleksandra Vučića, što je marketinški Veliki brat naravno začinio sa naslovnim stranama svojih tabloida na kojima je predsjedniku Srbije nacrtana meta na glavu uz pozive na njegovo ubistvo.

I tako se u bijesu razotkrio. Sve laži na putu ka njegovom krajnjem cilju, a to je diskreditacija predsjednika Aleksandra Vučića ne bi li se Đilas i drugari vratili na vlast i nastavili da pljačkaju građane Srbije, pale su u vodu i pošto su pobijene samo i samo golom istinom, u redovima Saveza za Srbiju nastupila je opšta panika.

Danas se Savezani pitaju kuda i šta dalje, jer znaju da ideju za bolji život građana nikada nisu ni imali niti je imaju, u narodu su prokazani kao dokazani lažovi, a gazda Đilas im je već mnogo bijesan”, stoji u njenoj izjavi.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *