Pomjerena lokacija za subotu: Protest ispred Skupštine u 19 časova

0

Građani subotom više neće protestovati na Trgu nezavisnosti, već na platou ispred Skupštine, u 19 časova, najavio je pokret “Odupri se-97.000”.

“Pozivamo studente da opet naprave žurku, penzionere da pokažu našu istrajnost, radnike da glasno ustanu za svoja prava, državne službenike da se izbore za slobodu i mogućnost da profesionalno i bez pritisaka obavljaju svoj posao, nezaposlene i sve ostale slobodnomisleće građane. Svi zajedno – oduprimo se”, poručuju organizatori.

Oni očekuju da, kako ističu, ovo i svako naredno okupljanje protekne mirno i dostojanstveno, jkao što je to bio slučaj do sada.

“Apelujemo na građane da nam se pridruže bez ikakvih stranačkih, nacionalnih i ostalih obilježja. Pozivamo sugrađane da i sami aktivno pomažu redarskoj službi i reaguju na provokaciju bilo koje vrste tako što će kontaktirati najbližeg redara, kako ne bismo dozvolili da bilo kakav nasilni incident ugrozi naše zakonsko pravo da odbranimo Ustav Crne Gore u jedinoj slobodnoj instituciji koja nam je ostala – Ulici”, poručuju oni.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.