Politikanstvo: DPS odbio ponudu Vučića da Srbija pokloni Crnoj Gori 5 respiratora!

6

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i predsjednik Nacionalnog koordinacionog tima, Milutin Simović saopštio je da se zahvaljuje predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću “na brizi o Crnoj Gori”.

“Ipak, mislimo da je dobro da on cjelinu svoje pažnje usredsredi na zaštitu zdravlja i dobrobit građana Srbije. Snaći ćemo se mi. Na sreću još je država i tržišta na kojim je moguće za svoj novac kupiti nedostajuće proizvode, kao što smo u Srbiji kupili i hranu o kojoj govori predsjednik Srbije”, kazao je Simović.

Dodao je i da je “i drugih država u kojima je moguće s njihovim trgovinskim kućama ugovoriti kupovinu robe proizvedene u trećim zemljama”.

“A da vam ne bude oduzeta kao što se to nama dogodilo sa respiratorima na tržištu Srbije. Posebno smo zahvalni za najavljeni dodatak od dva respiratora koja bi nam predsjednik Srbije donirao na bazi dogovora sa liderom Nove srpske demokratije.. Pretpostavljamo kao izraz brige za navodno ugroženi srpski narod u Crnoj Gori. Nema potrebe za tim. Ne kalibriramo u Crnoj Gori medicinsku opremu po nacionalnim frekvencijama”.

Simović je naveo i da je Crna Gora “odgovorna i organizovana građanska država koja je u stanju da i u najtežim okolnostima pandemije koronavirusa svakom svom građaninu obezbijedi maksimalni mogući nivo zdravstvene zaštite”.

6 Comments
 1. Vukica Korać komentariše

  Nezrelo reagovanje, nije vrijeme za orepucavanje prekomž tuđe grbače. Na to nemate pravo.

  19
  4
 2. Znojnik komentariše

  Ponudi im pare Vucicu pa da vidis oce li odbiti

  11
  1
 3. Petar komentariše

  Zastidje ljudsko !
  Ovo je Crna Gora koju nam nude !
  Sa ovim i ovakvim.
  Do crvenog oktobra-do POBJEDE !

  10
  2
 4. Djuka komentariše

  Mislim da sada nije vrijeme za ove politicke gadosti ,Simovicu-

  8
  1
 5. Znojnik komentariše

  A ako ti bude potreban Simovicu, oli ga trazit preko veze , ne salje tebi Vucic i dps-u, nego svim gradjanima, voljeli ga ili ne !

  12
  1
 6. Miodrag komentariše

  Vi iz DPS bas volite da se igrate Boga !

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.