Policija tvrdi: Migija Kruščića ubio Mario Milošević!

1

Crnogorska policija je nakon opsežne istrage identifikovala ubicu vlasnika diskoteke Bigl Miodraga Kruščića zvanog Migi (49), koji je surovo likvidiran 21. maja dok je sjedio u bašti lokala Palata. Za tu likvidaciju sumnjiči se ekipa Maria Miloševića, koji pripada “kavačkom” klanu.

“Ubica Kruščića je uhapšen na Kosovu i nalazi se u pritvoru, kazao je pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković.

Kako je dodao, riječ je organizovanoj kriminalnoj grupi, osumnjičenoj za više krivičnih djela.

Policija je zbog sumnje da su članovi Bešićeve organizovane kriminalne grupe uhapsila Gorana Rakočevića, Dejana Vukašinovića, Luku Bulatovića, Filipa Kneževića, Marinka Rajkovića, Mijaila Stojanovića i Sanju Božović.

S tim u vezi, postoje osnovi sumnje da su imenovani organizovano, unaprijed pripremljeno, na drzak i bezobziran način upotrebom vatrenog oružja dana 21.05.2018. godine lišili života Miodraga Kruščića, kao i da su dana 08.05.2018. godine takođe upotrebom vatrenog oružja nanijeli teške tjelesne povrede u vidu prostrelne rane desne podkoljenice novinarki ND Vijesti Oliveri Lakić u Podgorici.

Filip Bešović je blizak “kavčanima”, a hapšen je zbog droge i posjedovanja eksploziva.

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević saopštio je da je među devetoro uhapšenih, jedna osoba sa Cetinja, a ostale su iz glavnog grada.

“Oni su pripremili ova dva, a planirali više teških krivičnih djela”, istakao je Pavićević.

Kruščić je bio blizak sa “škaljarcima”, pa su inspektori na samom startu osnovano sumnjali odakle je moglo da bude naručeno ovo ubistvo.

U identifikaciji su pomogli snimci sa nadzornih kamera, na kojima je zabeležena konstitucija ubice.

Već tada spekulisalo se da se radi o osobi za kojom je već raspisana poternica za još jedno ubistvo, ali tada nisu postojali materijalni dokazi.

Policija tvrdi da je rasvijetlila pokušaj ubistva novinarke “Vijesti” Olivere Lakić, saopštio je pomoćnik direktora Uprave policije Enes Baković.

Lakić je ranjena 8. maja 2018. godine uveče ispred zgrade u kojoj živi, na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

1 Comment
  1. Astronom komentariše

    Sramno. Migi mu slao ture pica i dava mu separe, a on ga roknuo!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.