Policija kontrolisala strance u Kotoru, naplaćeno devet prekršajnih naloga

0

Na području Crne Gore juče su registrovana tri prekršaja JRM (drsko ponašanje, ometanje i omalovažavanje policijskog službenika i prijetnja), a dva lica su lišena su slobode.

Jedno lice iz Podgorice lišeno je slobode zbog prekršaja iz čl.11 Zakona o JRM počinjenog na štetu službenika Stanice policije za JRM OB Podgorica, i uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, priveden Sudu za prekršaje u Podgorici.

Takođe, u Podgorici je lišeno slobode lice zbog počinjenog prekršaja iz čl.8 Zakona o JRM, koje je takođe uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka priveden Sudu za prekršaje u Podgorici.

Osim toga, registrovano je i pet prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, povodom čega su tri lica lišena slobode.

Na putevima u Crnoj Gori prethodnog dana dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dva lica zadobila teške i pet lake tjelesne povrede. Shodno čl. 166 Zakona o prekršajima i čl. 296 Zakona o bezbjednosti saobraćaja, lišeno je slobode devet lica.

Juče je na teritoriji opštine Kotor od strane policijskih službenika SGP izvedena lokalna akcija „Pojačana kontrola kretanja, rada i zakonitosti boravka stranih državljana“.

Tom prilikom utvrđene su nepravilnosti u odnosu na devet stranih državljanina, zbog čega je izdato i naplaćeno devet prekršajnih naloga.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.