Policija i dalje ćuti, Borba otkriva: Načelnik Odsjeka za zaštitu svjedoka iako zaražen koronom došao na policijaki skup!

Policija i dalje ćuti, Borba otkriva: Načelnik Odsjeka za zaštitu svjedoka iako zaražen koronom došao na policijaki skup!

Načelnik Odsjeka za zaštitu svjedoka Saša Rakočević bio je zaražen korona virusom a prisustvovao je sastanku vrha Uprave policije u Zagoriču, krajem prošlog mjeseca, potvrđeno je Borbi iz više izvora.

Više od nedelju dana Uprava policije odbija da odgovori na pitanja Borbe da li je Rakičević bio zaražen koronom, a prisustvovao je pomenutom skupu.

Borba je već pisala, a policija nije demantovala, nakon tog skupa, još nekoliko policijskih starješina se požalilo na simptome korone.

Prema nezvaničnim informacijama, policijski funkcioner je znao da ima koronu, ali se ipak pojavio na skupu.

Iz policije ne odgovaraju da li će podnijeti krivičnu prijavu zbog ugrožavanja zdravlja ljudi i kršenja mjera NKT-a, povodom ovog događaja.

Vrh crnogorske policije okupio se 30. septembra, oko podne, u restoranu u podgoričkom naselju Zagorič.

Aktuelni direktor UP Veselin Veljović izašao je pred novinare i kazao da je riječ o “radno-svečarskom koktelu”, a ne sastanku.

“Koji smo upriličili povodom Dana unutrašnjih poslova, kao što znate 2. oktobar je Dan unutrašnjih poslova. Ovo jeste bila jedna prilika da i svečano i radno proslavimo taj praznik, da najodgovornije starješine iz svih krajeva naše države danas budu prisutne ovdje”, rekao je Veljović.

Skupu su prisustvovali odlazeći premijer i ministar unutrašnjih poslova Duško Marković i Mevludin Nuhodžić.

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *