Podgorica: Uhapšeni Bulatović i Popović zbog sumnje da su prebili Zečevića

1

Podgoričani Dražen Bulatović (26) i Dušan Popović (22) uhapšeni su zbog sumnje da su prije dvije noći brutalno pretukli sugrađanina Gaja Zečevića (33), nanoseći mu teške tjelesne povrede.

To su Vijestima kazali iz Uprave policije, ističući da je Zečević, nakon tuče, hitno transportovan u Klinički centar u Podgorici.

Prema saznanjima Vijesti on je, nakon medicinske intervencije, hospitalizovan na Odjeljenju intenzivne njege sa teškim povredama glave.

Incident u kom su Zečević teško, a dva muškarca lakše povrijeđeni, dogodio se 16. juna, dva sata poslije ponoći, u Starozlatičkoj ulici.

Navodno, Zečević i dvojica njegovih komšija stajali su ispred kuće jednog od njih kada su Bulatović i Popović pored njih prošli automobilom, a potom se nedaleko od njih okrenuli i vatili do grupe momaka.

Nakon provokacije, Zečević je krenuo ka kolima, ali ga je, tvrde sagovornici Vijesti, jedan od njih isprskao biber sprejom, a potom i dvojicu njegovih prijatelja, nakon čega su počeli da ih tuku.

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da Zečević ima višestruke prelome lobanje.

1 Comment
  1. Ja komentariše

    Sve je ovo produkt DPS a,a ova govna nova i ono abazovića i krivokapića exoertuju ovuda pas im majku jebo.dje je izmena zakona za ovakva djela ,za nošenje pištolja,za sve pa im nebi nikad više palo napamet.sve su to ista vnago.dje je popis,dje je zakon o imovini,dje je lustracija,sporazum sa crkvom.
    Narode odavde samo treba bježati dok je vrijeme svašta če se ovde dešavati ,a bez gradjanskog rata se ni ovde neće proći to je sada više nego očigledno.pih

    19
    2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.