Podgorica: Uhapšene tri osobe, zaplijenjeno preko 5 kila droge

0

Podgorička policija uhapsila je Isuf Ejdović (37) i Ekrem Januzi (61) zbog sumnje da se u dužem periodu bave nabavkom i stavljanjem u promet marihuane, i da veće količine marihuane nakon nabavke kriju u svojim kućama u jednom podgoričkom naselju.

U drugoj akciji uhapšena je Podgoričanka Trinka Malešaj (22).

“lužbenici CB Podgorica su, u koordinaciji sa VDT u Podgorici, inicirali izdavanje naredbe od strane sudije za istragu za pretres kuća I.S. i E.J.. Pretresom stana koji koristi E.J. pronađeno je šest paketa sa sadržajem materije za koju se sumnja da je marihuana, težine preko pet kilograma. E.J. i I.S. su potom lišeni slobode. Kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je I.S. prije izvjesnog perioda nabavio pet do šest kilograma marihuane, za novčani iznos od 1.500 evra, te da je drogu potom odnio svojoj kući gdje ju je držao skrivenu, a zatim je prije nekoliko dana odnio kod E.J”, piše u saopštenju policije.

Sumnja se da su obojica učestvovala u nabavci pronađene droge, sa namjerom da je stave u promet na području Podgorice.

Policija je, piše u saopštenju, došla do saznanja da se nabavkom i stavljanjem u promet marihuane u dužem periodu bavi i T.M, te da i ona drogu drži sakrivenu u svojoj kući u jednom naselju u Podgorici.

“U koordinaciji sa VDT u Podgorici inicirano je izdavanje naredbe na osnovu koje je izvrršen pretres kuće T.M. tokom kojeg su pronađeni i oduzeti 15 pakovanja sa sadžajem materije za koju se sumnja da je marihuana i 47 komada tableta ksalol. T.M. je lišena slobode. Sumnja se da je ona nabavljala marihuanu, nakon čega je prepakivala ovu drogu u manja pakovanja i stavljala je u promet. Postoji sumnja da su marihuana i tablete ksalol koji su nađeni pretresom njenog stana takođe bili namijenjeni daljoj prodaji na području Podgorice”, saopštili su iz policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.