Podgorica: Rasvijetljene tri krađe, uhapšena tri lica

Podgorica: Rasvijetljene tri krađe, uhapšena tri lica

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode tri lica i protiv jednog lica podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog sumnje da su počinili krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Na licu mjesta prilikom izvršenja krivičnog djela 11. oktobra lišeni su slobode M.K (30) i D.M (40) iz Podgorice.

Osumnjičeni su u podgoričkom naselju Masline nasilno otvorili vrata na jednom kiosku, u namjeri da iz objekta otuđe robu, ali su od strane policijskih službenika Centra bezbjednosti Podgorica zatečeni tokom vršenja provale ovog objekta u čemu su spriječeni.

Osim toga podgorička policija je identifikovala lice koje je, kako se sumnja, 4. oktobra iz jednog ugostiteljskog objekta otuđilo novac.

Sprovedene su operativne aktivnosti i istražne radnje i kao izvršilac krađe identifikovan je B.S. (35) iz Podgorice koji je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu u Podgorici.

Takođe, policija je u Podgorici rasvijetlila krivično djelo krađa izvršeno na štetu jednog preduzeća. Sumnja se da je N.P. (38) 17. septembra otuđio građevinsku skelu.

Nakon prikupljenih materijalnih dokaza službenici Centra bezbjednosti Podgorica su protiv N.P. u redovnom postupku podnijeli krivčnu prijavu nadležnom državnom tužiocu.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *