Podgorica: Opljačkao zlataru u po bijela dana

0

Poilicija je uhapsila Podgoričanina M.P. (40) zbog sumnje da je opljačkao zlataru „M&N“, u dijelu grada preko Morače.

On se sumnjiči da je maskiran i uz prijetnju pištoljem od vlasnice zlatare M.U. juče oko 12 časova ukrao izvjesnu količinu novca.

“Postupajući po prijavi, policija je preduzela intenzive mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja. Prilikom lišavanja slobode osumnjičenog lica policijski službenici su pronašli i oduzeli: pištolj marke “Browing” i municiju, vozilo za koje se sumnja da je korišćeno u vršenju krivičnog djela, hiruršku masku i rukavice”, saopšteno je iz Uprave policije.

M.P. se sumnjiči i za dva razbojništvo iz prošle godine.

“Sumnja se da je jedno krivično djelo počinio na štetu poslovnice “Montenegro Arilines”, u avgustu 2018. godine, kojom prilikom je uz prijetnju pištoljem od tri zaposlene otuđio novac u iznosu od 150 evra. Krivično djelo razbojništvo na štetu poslovnice agencije “In Travel”, osumnjičeni je, kako se sumnja, počinio u decembru 2018. godine, na način što je maskiran i uz prijetnju pištoljem od radnice otuđio novac u iznosu od 200 evra, a prilikom izlaska iz objekta osumnjičeni je, sumnja se, od jednog građanina kojeg je sreo na vratima otuđio novčanik u kojem se nalazio novac u iznosu od 1.452 evra”, navodi se u saopštenju policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.