Podanička uloga DAN-a: Reklamiraju Simovića, Vladu ne smiju da kritikuju!

4

Dnevna novina DAN nastavlja da vara i to malo građana koji kupuju ovaj bilten sada blizak Vladi Crne Gore. Danas se sa naslovne strane opozicionim biračima, koje Dan želi da prevari, smije niko drugi do Milutin Simović.

I Dan nam šalje poruku da nema potrebe za vanrednim stanjem i da su sve mjere koje donosi DPS i Simović zakonite i dobre po narod.

Zamislite, Dan promoviše Milutina Simovića. Dno dna. Zbog koga je Duško Jovanović glavom platio borbu za istinu, da bi mu se Dan danas ovako podrugljivo i mrtvome smijao.

Naravno, ni riječi u Danu o tome kako novac za donacije završava u džepovima tajkuna, a Simović je glavni čovjek Nacionalnog koordinacionog tijela koje rukovodi tim sredstvima. O Voliju, Glosariju i ostalima u Danu više ne možete da čitate, osim hvalospjeve.

Ni slova kritike režima od kada je krenula kriza. A da, važnije su reklame tajkuna od istine.

Nego, kakav glavni naslov, takva i novina.

4 Comments
 1. Hm... komentariše

  Dno dna je kada novinar u tekstu napise DNO DNA…nema ispod..

  1. Bot iz boce komentariše

   Jebes li sto Nepoznati? Ili si poznat redakciji Dana. A bježi tamo, bote jedan plaćeni. Idi u Dan traži platu, bijedo ljudska.

   2
   2
  2. Stevan komentariše

   Dno dna je kad lopovi ukradu Dan od Srbije, pa onda sluze lopovima iz Crne Gore. Nego ti si Nepoznati placen da to ne vidis.

   1
   2
 2. Natalija komentariše

  Evo ja nisam placena, pa samo pitam mozemo li kako mi Srbi da se ne glozimo makar dok se ne oslobodimo jarma? Danas su Cvijeti, ljudi, manje se srdite.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.