Pod lupom Đukanović, Gvozdenović, Bošković i policijske starješine: Kreće udar na imovinu funkcionera koji su se obogatili preko leđa naroda!

13

Jedan od prvih zadataka nove vlasti biće formiranje posebnog tima stručnjaka koji će provjeriti imovinu visokih funkcionera DPS-a, među kojima su Milo Đukanović, njegova porodica, Branimir Gvozdenović, Predrag Bošković, Milutin Simović…

Borbi je potvrđeno da će se na udaru provjera naći i šefovi policija, pojedine sudije i tužioci.

”Svi će morati da dokažu porijeklo imovine, u suprotnom, ona će biti oduzeta i vraćena državi, a ta lica će krivično biti procesuirana”, potvrđeno je Borbi iz više izvora.

Poseban tim eksperata će se baviti tim poslom, a zadatak im je da provjere svu dokumentaciju, kao i da se provjere osobe koje su bliske sa visokim funkcionerima, a za koje se sumnja da su na njihova imena upisivane nekretnine.

Dva zakona koje treba odmah donijeti su zakon o porijeklu imovine i zakon o lustraciji.

“Već su spremni. Oni koji ne mogu da dokažu imovinu, moraće da idu pred nadležne organe, poručio je Dritan Abazović, lider “Crno na bijelo”.

13 Comments
 1. Lovacke price komentariše

  Da, vi cete biti prvi i jedini na podrucju bivse jugoslavije koji ce to sprovesti, ha ha ha.

  18
  88
  1. Petar Cetinjski komentariše

   Nista ti ne brini. Crna Gora je za razliku od ostalih drzava toliko brojcano mala da se sve vec zna i da ce se sve lako proveriti.

   107
   5
  2. xxy komentariše

   Kao sto je Milo oduzeo Marovicu imovinu i proglasio ga krimanlcem.
   Takodje oduzeo je i imovinu Duska Knezevica koji je donio bogastvo zaradjeno izvan CG.
   Kako je prosao Senader u HR ,Grujevski u Makedoniji, imovina Milosevica u Srbiji itd .

   Nije prvi i jedini na prostorima bivse YU.

   75
   4
  3. Bot23 komentariše

   Treba bar probat, ne zaboravite Hrapovića, Škrelju, i najveće lopove građevinsku mafiju, bemaxe , genexe , mehanizaciju i programat i ostale kriminalce

   26
 2. Dejan Lakić komentariše

  Prvi,koji je spreman za ove funkcionere da im se sudi kao i meni kojeg su vec osudili i vec odlezso kaznu godinu dana a kapital oduzet nek se vidi ko je ukrso milione,i moju porodicu kojoj ako se ne dokaze da imaju veze sa kriminalom da se plati uksljani obraz i dusevne bolesti kao i zdravlje i oduzeta imovina nasledna,cim maknu crvenu interpol poternicu jer ne moram doci srpski sam drzavljsnin jer po ustavu Crne Gore nisam crnogorski drzavljanin a zeleo sam biti al postovscu ustsv al kako sam rekao ,sam cu doci i javiti se gradjanski da pristupim sudstvu i tuzilastvu bez laznih sporazuma. Crno na belo i bez kriminsla i korupcije sam cu pristupiti pravdi bez nasilja i prognanstva koje smo doziveli ja i moja porodica.

  59
  7
  1. Maximus komentariše

   Kad prije ekavicu progovori

   16
   6
 3. Baja_California komentariše

  Posebno ove oko Mila, za njega bar i znamo kako…Gvozdenovicu i kompaniji sve milione uzet, lokale, butike, parfimerije sto su zaradili od “plate”…Samo udri jaka Crna Goro !

  78
  2
 4. Crnogorac komentariše

  Bravo treba sve da dokazu ne samo Funkcioneri i Glavni u Policiji nego i drugi koji su se obogatili preko noci . Svaki drugi obican Inspektor i Policajac imaju po tri cetri stana dva tri auta motore skupe satove a plata 350 450e odakle i kako .

  59
  3
  1. xxy komentariše

   Blagajnica DPS-a u penziji sa srednjom strucnom spremom zaradila je apartmane, poslovne prostore,garaze ,vikendice po Podgorici ,Budvi ,Zabljaku itd.

   53
   2
 5. Petar Cetinjski komentariše

  Od imovina SPC je drzavna a crkva neka dokazuje suprotno, za svega nekoliko meseci
  do imovina kriminalaca iz DPS je drzavna ako oni ne dokazu poreklo.
  Hvala ti Sveti Vasilije Ostroski,

  43
  1
 6. Stefan komentariše

  Počnite od gradonačelnika koji su na toj funkciji taman koliko i DPS, svo vrijeme glume opoziciju a saradnja sa DPS na nivou tako da su u međuvremenu postali nepismeni bogataši…

  16
  2
 7. Traktorist komentariše

  Nsjveci pljackas NEZAVISNE DRZAVE CG je spc

  5
  15
 8. Traktorist komentariše

  Ristosotonjara je lopovsko govedo😂🙂

  3
  15
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.