Počinju radovi na Martinićkom putu

0

Predsjednik Opštine Danilovgrad Aleksandar Grgurović potpisao je danas ugovor sa predstavnicima barske firme d.o.o. „Putevi Bar“ o izvođenju radova na rekonstrukciji Martinićkog puta.
Time su ispunjene sve pretpostavke za uspješan početak radova, koji će uslijediti kroz nekoliko nedjelja, što je vrijeme koje je kompaniji potrebno za pripremu.

Na radovima na rekonstrukciji Martinićkog puta, kao podizvođači biće angažovane firme „Briv Construction“ d.o.o. Kotor i „Ekvidistanca“ d.o.o. Bar. Odabir ponuđača za stručni nadzor biraće se između 6 pristiglih.

Izvođač se ugovorom obavezao da će radove na rekonstrukciji puta Pažići – Spuž – Stologlav izvesti za ukupnu cijenu od 5.417.326,05 evra sa uračunatim PDV-om.

Rok za izvođenje radova je 210 dana od dana uvođenja Izvođača u posao.

„Shvatajući značaj projekta rekonstrukcije Martinićkog puta, rukovodstvo Opštine u prethodnom periodu uložilo je maksimalne napore da u što je moguće kraćem roku dođe do otpočinjanja radova, a do uspješnog okončanja istih, ovo pitanje nastaviće da bude u samom vrhu opštinske agende“, saopšteno je iz Opštine Danilovgrad.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.