Počela sa radom politička škola “Marko Daković” koju je osnovala Nova srpska demokratija

1

Prethodne nedjelje počela je sa radom politička škola “Marko Daković” koju je osnovala Nova srpska demokratija po uzoru na mnoge partije desnog centra koje djeluju u Evropi.

Predavanja prvoj generaciji ove političke škole počela su u prvoj polovini ovog mjeseca i održavaće se u kontinuitetu tokom čitave godine sa svim polaznicima koji su podijeljeni u nekoliko grupa. Direktor političke škole “Marko Daković” je profesor Vladimir Dobrosavljević.

Predavač na prvom seminaru je bio autor trotomnog udžbenika o organizaciji i upravljanju političkim strankama, doktor Milan Tomić. Predavači su takođe bili i funkcioneri Nove srpske demokratije Slaven Radunović, Milutin Đukanović, Marina Jočić i Marko Kovačević.

Na početku ih je pozdravio predsjednik NSD-a Andrija Mandić, koji je objasnio značaj političke škole i zašto je ista ponijela baš ime Marka Dakovića.

Zbog odluke o zabrani nastave,koja je stupila na snagu u ponedeljak, škola će nastaviti rad nakon prolaska ove opasnosti, a naša će stranka nakon završetka predavanja i obuke koja će pomoći da ovladaju novim političkim vještinama dobiti čitavu generaciju mladih i novih srpskih političara u Crnoj Gori.

 

1 Comment
  1. sloboda za naseg Milivoja komentariše

    Posto se radi o politickoj skoli, evo jedan prijedlog. U Crnoj Gori se trenutno nalazi jedini politicki zatvorenik u Evropi, koja je odbila da pritvori katalonske disidente po nalogu spanskih vlasti. Objasnite polaznicima kako je vlast, zloupotrebom sudstva, zbog objave na facebook koja nije imala nikakave propratne efekte, osudila na zatvor covjeka koji nije formalno politicar, ali koji je svojim nacionalnim i vjerskim djelovanjem duboko potkopao rezim. Objasnite njihovu demagogiju da je osudzen zbog objave, a ne iz straha rezima od njegovih aktivnosti na litijama i bunta medju omladinom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.