Počasni gost na proslavi partije na Cetinju: DPS ne smije Mugošu da pusti niz vodu da ne bi progovorio o mnogim malverzacijama!

0

Iako je zvanično optužen u predmetu Carine, a u nekim drugim se stidljivo pominje kao glavni akter, Miomir Mugoša, bivši gradonačelnik Podgorice ima dovoljno kompromitujućeg materijala o vrhu partije, da čelnici DPS-a ne smiju da ga se odreknu.

U prilig toj činjenici govori i forografija od prije dvije noći, sa proslave DPS-a na Cetinju, na kojoj je Mugoša bio jedan od glavnih aktera.

Jasno je da Mugoša ima dovoljno materijala o mnogima iz vrha partije, da oni ne smiju ni da pokušaju da ga se odreknu.

Kako je Borba ekskluzivno objavila Mugoši je prijetilo je otvaranje nekoliko afera, ali je on sve na vrijeme zaustavio jer je poručio da će javno ispričati sve o vili koja se gradi na Gorici, a koja se dovodi u vezu sa Milom Đukanovićem.

Dok su istražitelji stezali obruč oko Mugoše, on je kao adut čuvao dokumentaciju oko ustupanja zemljišta za izgradnju vile, koju je on gradonačelnik, donio. Upravo ta dokumenatacija i saznanje ko stoji iza gradnje, kako se vjeruje, Mugošu je spasilo sigurnog odlaska u zatvor.

U jednom momentu, istražitelji su vodili više istraga protiv Mugoše, u predmetima Bazar, KAP, Carine…

Međutim, otkriva naš izvor upućen u dešavanja u vrhu DPS-a, Mugoša je na vrijeme poslao signal da može biti nezgodno po mnoge, ako odluči da progovori, naročito oko gradnje milionske vile na Gorici. Tako su počele da padaju jedna po jedna optužba protiv njega, osim u slučaju Carine, a ishod tog predmeta je veoma diskutabilan.

Zbog svega toga, Mugoša je i dalje aktivan u partiji, jer se, očigledno, za razliku od mnogih, na vrijeme obezbijedio dokaznim materijalim koji mu čuva i ugled, ali u slobodu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.