Pobjeda nad Francuskom donosi bodove za drugu rundu i fantastičan dobitak!

0

 

Reprezentacija Crne Gore izborila je plasman na Evropsko prvenstvo kao osvajač svoje kvalifikacione grupe. To je peto uzastopno takmičenje za naše djevojke koje su već izborile plasman u drugu fazu! Ali, i ovaj meč je nevjerovatno bitan, za Crnu Goru, tebe, kladionicu Meridian!

Francuska je izborila plasman u drugu fazu, Francuska je domaćin ovog turnira, Francuska je favorit. Pobjeda za naše djevojke znači i prenos bodova u narednu fazu takmičenja! Pored toga, ovo je značajan meč i za tebe.

Vjeruj u Lavice i možeš da pogodiš kvotu preko 3.55! To je u singlu, samo na pobjedu naših djevojaka koje će večeras morati da budu na visini zadatka. Nije ta Francuska nepobjediva, a ni Evropski šampion iz 2012. godine nije lak zadatak za domaćina!

Kladionica Meridian je pripremila i specijal koji se odnosi samo na ovaj meč! Nekoliko fantastičnih igara, koje nećeš pronaći nigdje drugo, čekaju te u ovoj kladionici. Ko će prvi postići tri gola? Ko će prvi postići 10 golova?

Posebno zapada za oko da će Crna Gora prva postići 10 poena u drugom dijelu igre. Kvota za to je fenomenalnih 2.40, a sigurni smo da će reprezentativke u nastavku biti raspoložene za igru. Samo uz punu koncentraciju se može savladati domaćin Evropskog prvenstva.

U specijalu možeš da se kladiš i na to ko će postići poslednji poena na ovom meču, dok u standardnoj ponudi postoje još neki ziceri. Recimo, kvota na pobjedu naše reprezentacije i postizanje najmanje 47 golova na ovom susretu iznosi preko šest!

Već su odigrana dva kola i sada sigurno imaš favorita na ovom prvenstvu. Kvota da će Crna Gora osvojiti Evropsko prvenstvo, po drugi put u istoriji, je 13! Prvi favorit turnira je, po kladionici Meridian, Norveška a prate ih Ruskinje, Francuskinje i Holanđanke!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.