Pljevlja: Instruktor vožnje pijan obučavao kandidata

0

Policija u Pljevljima privela je sudiji za prekršaje sugrađanina K.K. instruktora u jednoj pljevaljskoj auto-školi, kojeg su zatekli u alkoholisanom stanju tokom obuke kandidata za vozača, pišu Dnevne novine.

“Dana 22. februara 2021. godine oko 11.55 časova prilikom redovne kontrole saobraćaja u Ulici Save Kovačevića kontrolisano je vozilo vlasništvo Auto-škole “M..” iz Pljevalja, kojim je upravljala kandidat za vozača G.N. (2000). U vozilu se kao instruktor vožnje nalazio K.K. (1956), radnik pomenute auto-škole koji je alkotestiran pri čemu je ustanovljeno da se nalazi pod uticajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,70 g/kg. Imenovani je lišen slobode i uz prekršajnu prijavu, sproveden u Sud za prekršaje Bijelo Polje Odjeljenje u Pljevljima, dok je protiv pravnog lica prekršajna prijava podnijeta u redovnom postupku”, navodi se u saopštenju Centra bezbjednosti Pljevlja kojeg je potpisao načelnik Dragan Slavulj.

U saopštenju se dodaje da je policija istog dana podnijela i prekršajnu prijavu protiv Đ.S. (1958), zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Imenovani je dana 1.2.2021.godine oko 12 časova, u poslovnom maloprodajnom objektu Crnogorskog Telekoma u Ulici kralja Petra u Pljevljima, vikao i galamio, a zatim sa pulta uzeo izloženi mobilni telefon marke “samsung Ultra 20” i isti oštetio udarajući sa njim o pult.

Dana 22.02.2021. godine policijski službenici Stanice policije CB Pljevlja podnijeli su prekršajnu prijavu protiv L.Z. (1969), zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o JRM-u.

“Imenovani je dana 18.1.2021.godine oko 14 časova, u trgovinskom objektu “Idea” koji se nalazi u Ulici kralja Petra u Pljevljima, počupao lajsne i cijene sa rafova i iste bacio na pod, a zatim nogom nekoliko puta udario po rafu rušeći artikle koji su se nalazili na njemu”, navodi se u saopštenju policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.