piše Vladimir Đukanović (SNS): U strahu su velike oči, a još su veće laži

2

Nijesmo dugo čekali kako bismo vidjeli novu paničnu reakciju kriminalnog crnogorskog režima, sličnu onoj kada su se tresli kao prut 2016.godine da ne izgube izbore pa su morali da izmisle „državni udar“ da bi spašavali svoje zadnjice.

Ovog puta ludilo je poodmaklo, stara udbaška klika dala je mašti na volju i ni po jada optužili su najdirektnije Republiku Srbiju kako im priprema na teritoriji Crne Gore diverzantske akcije.

Pisano partijsko i udbaško glasilo „Pobjeda“ objavilo je nevjerovatnu priču, pravi holivudski scenario, o navodnoj opsežnoj akciji protiv narkodilera, međutim umesto narkodilera (valjda su oni ipak dio crnogorske vladajuće klike) nabasaše u štek stanu na srpskog državljanina koji se bavi opasnom djelatnošću- pomoćni je radnik u manastiru Ostrog.

Kod tog čovjeka pronađena su navodna dokumenta koja su ni manje ni više nego potpisali Bratislav Gašić kao šef BIA, kao i izvjesni Zoran Stojanov iz srpskog ministarstva odbrane, u kojima se daju uputstva o diverzantskim akcijama na teritoriji Crne Gore. Vjerovali ili ne, u navodnim dokumentima se navodi da se preuzmu određeni paketi nepoznate sadržine i koje aktivnosti da tajne grupe preduzimaju, poput zauzimanja strateških položaja u Crnoj Gori, izviđanja terena i čuvanja strateških objekata tokom sukoba.

Praktično, sukob je evidentan, a naša tajna služba ispada da sada vrši poslednje pripreme. Sve to nikako ne bi moglo da prođe bez Crkve, jer je Crkva pristala da takvog „fantastičnog tajnog agenta“, koji sve sa sobom nosi dokumenta pod oznakom „strogo povjerljivo“ sa sve Gašićevim potpisima, valjda da ih čita dok obavlja zadatak, zaposli na imanju manastira Ostrog. Vjerovatno je dotični sa monasima dogovarao diverzije. Kako bi se dodatno ulio strah u kosti narodu u Crnoj Gori, obavezno je u ovom udbaškom tekstu naglašeno kako su depeše „jezive sadržine“.

Sve ovo možda ne bi zaslužilo nikakvo obraćanje pažnje da već nemamo grozno iskustvo oko afere tzv. državnog udara, gdje nevini ljudi su pritvarani, a pojedinim srpskim političarima u Crnoj Gori zatvor na pravdi Boga se smiješi. Ovog puta optužba mafijaškog kartela u Crnoj Gori, oličenog u tamošnjoj vlasti ide najdirektnije prema Republici Srbiji.

Očito je zadatak da se alarmira strani faktor, posebno američki, jer u poslednje vrijeme Srbija baš u SAD gradi sve bolju svoju poziciju, te da se na sve moguće načine povežemo kako zajedno sa tobožnjim ruskim strukturama preko litija vjerujećeg naroda pripremamo diverzije u Crnoj Gori. Naravno, cilj je i da se narod zaplaši, da mu se utjera strah u kosti i da se pod plaštom navodne borbe za državu omogući crnogorskoj mafiji u njenim službama da primijeni najrepresivnije metode prema vjerujućem narodu koji hodi na litijama.

Sve ovo je veoma opasno i bez obzira što djeluje kao smijurija i lakrdija u najavi koju će opet vjerovatno voditi neki tužilac Katnić ili njemu slični, mora se ipak ozbiljno razmotriti šta i kako dalje u odnosima prema razbojnicima kojima ništa nije sveto i koji bez ustručavanja Srbiju optužuju za terorizam.

 

2 Comments
  1. jordan komentariše

    A da se više oćete javit da znamo da ste živi.No dok je Vučića od tog nema ništa

    1
    1
  2. Cista nula komentariše

    Ma ne mozete mu nista.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.