Pioli dovodi najjači tim u Beograd: Sve naše snage biće usmjerene na Ligu Evrope

0

Crvena zvezda i Liga Evrope Ili Inter i Serija A? Šta je važnije Milanu i Stefanu Pioliju? Pitanje koje danima dominirana i u srpskoj i u italijanskoj sportskoj štampi. Ali Pioli uvjerava da ne pravi razliku: sve su utakmice važne.

-Ulazimo u period sezone u kome ćemo igrati mnogo utakmica. Sve su važne, počevši od sutrašnje. Biće ovo odlučujuće utakmice i u prvenstvu i u Ligi Evrope- rekao je Pioli na konferenciji za novinare uoči meča.

Opšti je utisak da ne dolazi u pravom trenutku po Rosonere. Samo nekoliko dana nakon neočekivanog poraza od Specije. I tri dana pred gradski derbi sa Interom, jedan od ključnih mečeva u šampionskoj trci na “čizmi”.

-Moramo da gledamo unapred, kao što smo uvek i radili. U sportu nije važno ono što si uradio, nego ono što ćeš da uradiš. Želimo dobar početak sjutra, mada znamo da je ovo izazov koji će trajati 180 minuta i da igramo protiv tima koji dominira u svojoj ligi- izjavio je Pioli i dodao da je ekipa fokusirana isključivo na sjutrašnji meč u Beogradu

-Želimo da sve naše snage budu usmjerene na Ligu Evrope. Moramo da ostanemo skromni. Hajde da mislimo o sjutrašnjem meču, biće vremena za pripremu meča sa Interom- kazao je Pioli.

Zlatan Ibrahimović bi prema tim najavama trebalo da odmori, dok bi njegovo mjesto po prvi put u startnoj postavi trebao da zauzme Mario Mandžukić.

-On je veliki profesionalac i dobro se uklopio. Naporno radi, na raspolaganju je, spreman je da igra. U svakom slučaju i Ibra putuje u Beograd. Svi idemo u Beograd- poručio je Pioli koji izuzetno cijeni igrače sa Balkana.

-Volim igrače sa Balkana jer su vrijedni radnici. Jaki su, imaju jake ličnosti. Poštuju te, ali ti i u lice kažu šta misle. Volim ljude koji to rade- kazao je trener Rosonera.

(Mozzartsport)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.