Piksijeva poruka za Slovence: Sjutra izlazimo na teren da vas dobijemo!

0

Dan uoči sjutrašnje utakmice sa Slovenijom u drugom kolu Evropskog prvenstva, selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi je izašao pred novinare na pres konferenciji.

Prvo novinarsko pitanje za njega je bilo ko će izvesti penal za naš tim, ukoliko bude dosuđen.

“Što se mene tiče, nek šutne bilo ko, samo neka ga da, nebitno je ko će da šutira, ali najvažnije je da pošalješ loptu u mrežu“.

Na pitanje koliko će biti promjena u startnoj postavi u odnosu na meč sa Engleskom, Stojković je kratko odgovorio.

“Biće dvije promjene u odnosu na utakmicu protiv Engleske“.

Situacija oko Tadića posle jučerašnjeg saopštenja FSS?

“Ništa specijalno. To je možda vama interesantno za medije. Rekao je šta je rekao, izvinio se svima i idemo dalje. Sada je najvažmnija Slovenija, utakmica koja je pred nama. Ne znam šta bih dodao“.

Hoće li Tadić biti u startnoj postavi?

“Možete ga očekivati“.

Slovenci najavljuju da neće srljati u sjutrašnjem meču.

“Oni i da hoće da srljaju, ne mogu. Igraju kako igraju, u formaciji 4-4-2, Šeško i Šporar su igrači koji prave razliku, te duge lopte mogu da budu neprijatne. Treba da budemo dovoljno pametni da ne dozvolimo da se jurimo sa njima po 30-40 metara u prostoru. Izuzetno su organizovana ekipa i mora da se obrati pažnja na neke stvari, o čemu smo već razgovarali, a i večeras ćemo imati dodatnu video-analizu“.

Slovenački novinar ga je pitao da li je optimista.

“Pa, što ne bih bio? Mi sjutra izlazimo na teren da vas dobijemo. Sviđalo se to vama ili ne. Vjerujem u naš tim i na fudbal i učinićemo sve da pobijedimo. Nećemo ući sa razmišljanjem o nekom drugom rezultatu. Biće prava fudbalska atmosfera, biće mnogo Srba, Slovenaca, nadam se da će posle otići zajedno na neko pivo, pa ko pobijedi, nek plati. Naš cilj je da pobijedimo“.

(Sportske net)

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.