Petrović više nije trener Zrinjskog

0

Crnogorski trener, Željko Petrović više nije šef stručnog štaba Zrinjskog, objavio je klub iz Mostara.

Iz kluba je saopšteno da je za Petrovićem sporazumno raskinut ugovor, a da je razlaz bio prijateljski.

Željko Petrović je Zrinjski preuzeo petog januara. Sa ekipom je osvojio Kup Bosne i Hercegovine, dok je u prvenstvu ekipa zauzela drugo mjesto, iza banjalučkog Borca.

Odluka o predlogu za sporazumnim raskidom ugovora nije bila lagana, ali s obzirom na veliku odgovornost koju ima Uprava, tu odluku ipak smatramo ispravnom. Željko Petrović je trener s velikim renomeom i srećni smo što je prije šest mjeseci pristao da bude naš trener, a ostvareni rezultati i osvojeni Kup su najbolji pokazatelj da smo tada donijeli ispravnu odluku o njegovom angažmanu. Ispred nas je još jedna sezona u koju ulazimo s velikim očekivanjima i ambicijama, a s obzirom na renome gospodina Petrovića i mogućnost odlaska u neki inostrani klub i prije naših evropskih utakmica, morali smo se okrenuti rješenju koje smatramo jednako dobrim, a koje nam istovremeno garantuje kontinuitet u radu„, izjavio je predsjednik Uprave Zrinjskog, Denis Lasić.

Petrovića je na klupi naslijedio Mario Ivanković.

Treneru Petroviću se zahvaljujemo na uspješnoj saradnji te mu od srca želimo puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere„, saopšteno je iz Zrinjskog.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.