Petković: Tadić ne zna šta je obraz i sramota, da zna ne bi se usudio da bilo kome govori kako se brane nacionalni interesi

3

Član Predsedništva SNS Petar Petković izjavio je danas da bivši predsednik Srbije Boris Tadić ne zna šta je obraz i sramota, jer da zna „ne bi usudio da bilo kome, a ponajmanje predsedniku Aleksandru Vučiću govori kako se brane nacionalni interesi“.

„Vrhunac je licemerja da Tadić pokušava da omalovaži predsednikov govor u UN, odakle je sam svojevremeno izmestio borbu za Kosovo i Metohiju po nalogu stranih ambasada i prebacio je na teren Evropske unije, za nas značajno nepovoljniji. U Tadićevo vreme više od 100 država sveta priznalo je samoproglašenu nezavisnost KiM, dok danas zahvaljujući bespoštednoj borbi predsednika Vučića imamo 18 povučenih priznanja, uz još devet spremnih otpriznanja“, podsetio je Petković.

Prema njegovim rečima, „ti uspesi bole Tadića, zbog čega napada i blati predsednikovu čistu borbu za Srbiju i interese srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, jer ako nešto bivši režim ne prašta – to su uspesi i opipljivi rezultati današnje vlasti“.

„Neka ne brinu ni Tadić, ni Đilas ni Jeremić, nastaviće Srbija ekonomski da jača i da brani svoj narod na Kosovu i Metohiji, čuva nacionalno dostojanstvo i samostalnu politiku rukovodeći se isključivo interesima sopstvenog naroda, a ne stranih ambasada i sponzora kako su oni navikli“, poručio je Petković.

3 Comments
 1. Bane komentariše

  Zaboravio je da pohvali Vučića što zahvaljujući njemu kosovska vojska pravi kasarane na severu Kosova, gde pre Vučića nisu smeli da se pojave, ili što je Šiptarima predao sve – Gazivode i elektroenergiju, telekomunikacije, sudstvo, policiju, pozivni broj, članstvo u MOK-u, sve.

 2. Roro komentariše

  Hehehe Petkoviću ti si preletač i dupeuvlakač tako da nemoj o obrazu. Uživ
  am kada ti kozojeb Kurti zabranjuje ulaz na KiM.

 3. Ms.J komentariše

  Nezaboravite da je tadic bio ustaski zet.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.