PETAK 13 – MERIDIAN I BONUS KOJI RAZBIJA MALER!

0

Da li ste odlučili gdje ćete biti za petak 13? Da li već tražite sigurno mjesto? Ako je jedina opcija skrivanje u kući, da biste izbjegli neki maler, nesreću ili neprijatan događaj, onda sigurno niste čuli za fenomenalnu Meridianovu ponudu za taj dan.

Meridian je odlučio da obrne pravila i da ovaj petak 13. bude srećan petak. Petak koji će donijeti odličnu promociju, koja se ne propušta i koja će donijeti mnogo uzbuđenja i razloga za radovanje svojim igračima.

U petak, 13.decembra, Meridian postaje i sigurno i srećno mjesto, jer donosi fenomenalan bonus i njime razbija svaki mogući maler.
Mjesto gdje možete pobjeći i biti na sigurnom je poznato – Meridian. A sada se postavlja pitanje – Kako doći do fantastičnog bonusa, koji razbija maler i donosi sreću?

Odgovor je veoma lak. Bonus nikad nije bio bliži, a put do ove sjajne nagrade je veoma jednostavan. Pravila su sledeća: Svako ko bude uplatio depozit u petak, 13.decembra, dobiće 10% bonusa do maksimalnih 10€ po igraču. Način uplate nije bitan.

Dakle, potraga za bezbjednim mjestom je završena, jer je tu Meridian. Potraga za srećom i primamljivim bonusom je takođe okončana, jer je Meridian opet tu i rešava svaki problem.
Jednostavna uplata depozita ovog petka 13. donosi mnogo i 10% bonusa je prilika koja se ne propušta, a činjenica da svaki igrač može da osvoji i do 10€, čine ovu ponudu neodoljivom.
Rezervacija za mjesto u Meridianu, za petak, 13.decembar, nije potrebna. Promocija je spremna i čeka igrače da pokupe svoju dozu sreće i osvoje bonus.

Petak 13. u Meridianu je savršen spoj, koji donosi neodoljivu ponudu za svoje vjerne igrače – fenomenalan bonus na depozit.

U Meridianu je petak 13. srećan dan.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.