Pet lica uhapšeno, među njima Radovan Stanišić: Pljačkaš iz Erste banke spremao atentat na Velju Nevolju!

3

Tivćanin Radovan Stanišić, koji je sumnjičen za pljačku Erste banke, jedan je od osumnjičenih za pripremanje likvidacije Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, jednog od vođa navijača “Partizana”.

Osim Stanišića uhapšeni su Mile Jovanović i još tri osobe.

Stanišić je jedan od aktera pljačke poslovnice Erste banke u Njegoševoj ulici u centru Tivta prije nekoliko godina iz koje su odnijeli plijen od 106 hiljada evra.

Jedan od vođa navijača “Partizana” Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, trebao je da bude ubijen u prije dva dana u zgradi Aerodroma u Tivtu.

Uprava policije u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom jutros je spriječila njegovo ubistvo.

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, već nekoliko dana nalazi se kod jednog od vođe “kavačkog klana” Radoja Zvicera u Kotoru.

Istražitelji su došli do podataka da je on trebao da bude jutros ubijen, u zgradi Aerodroma u Tivtu, gdje je trebao da se pojavi kako bi napustio Crnu Goru.

Policija i SDT provjeravaju da li je na meti kriminalne grupe iz Kotora bio još neko osim Belivuka.

Policija je privela više osoba, a u konsultacijama sa specijalnim državnim tužilaštvom znaće se kakva će biti kvalifikacija djela koja će im biti stavljena na teret.

Belivuk je u Crnu Goru došao prošle nedjelje, a u ponedjeljak ga je policija zaustavila u Kotoru jer je bio u društvu Radoja Zvicera i Beograđanina Marka Miljkovića, ali je odmah pušten.

3 Comments
 1. Helm komentariše

  Vučićev omiljeni vođa navijača Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, koji je bio drug sa Danilom Vučićem, član državnih delegacija, svedok mnogih događaja i akcija koje je navijačima naređivao Aleksandar Vučić, otputovao je u inostranstvo. Poneo je dokaze, dosta novca i legitimacije BIA…

  https://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=481&cl=04

  7
  3
 2. Budva komentariše

  Izace Brat Luka onda cete Vi misevi svi u rupe

  11
  3
  1. Mikan komentariše

   Picko jedna,da si imao muda nego vise straha pokazao si to sa Bozom Kumburovicem,nego i Ti i svi i iz kavackoga klana ste spijuni i picke

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.