Perić: Srpska moda je doživjela preporod, naši dizajneri ponovo izlažu širom svijeta

0

Modna dizajnerka Suzana Perić, svoj privatni život nerado deli sa sedmom silom i javnošću, ali nerijetko govori o svojim poslovnim uspjesima

Suzana Perić se preko 27 godina bavi modnim dizajnom, a o njenim uspjesima u poslu govore brojna priznanja i nagrade koje ima, a sada je gostujući u emisiji „Amidži šou“ progovorila o trenutnom stanju u srpskoj modnoj industriji.

Kako kaže, veliku podršku pružila im upravo vlada republike Srbije kao i predsjednik Aleksandar Vučić:

„Punih 27 godina sam u ovom poslu. Nikada veća podrška države i predshednika Aleksandra Vučića. Konacno mi kreatori, modni dizajneri, imamo mogućnost da u svijetu predstavljamo našu zemlju i modu na najljepši mogući način! To je za nas velika stvar. Kao što je Srbija poznata u svijetu po vrhunskim sportistima, naučnicima, pa i mnogim pjevačima i glumcima, tako je vjerujte ranije bila i po modi. Godinama smo bili u zapećku, odbačeni, degradirani bez ikakve pomoći, a posljednih godina se sve to promijenilo! Srpska moda ponovo osvaja svijet i hvala na podrsci, znaci nam svima puno. I nama, koji smo godinama u ovom poslu, a tek mladim dizajnerima da ne govori istakla je Suzana u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem.

Suzana je posljednjih dvije godine svoje kolekcije predstavljala širom svijeta a nedavno i na čuvenoj pariskoj nedelji mode.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.