Perić: Podržali smo SNS bez ikakvih pritisaka

0

Nosilac liste Ruske stranke „Rusija i Niš u Srcu“ Tihomir Perić izjavio je da je podržao Srpsku naprednu stranku (SNS) bez ikakvih pritisaka, ali najviše što cijeni, poštuje i voli ruski narod, za koji smatra da je bratski sa srpskim.

On je za današnju Politiku naveo da mnogi u Nišu znaju da je Ruska stranka proistekla iz zajedničkog djelovanja Srpsko-ruskog društva prijateljstva „Naisus“ i udruženja poput Organizacije Rusa i ruskih i beloruskih sunarodnika i drugih, i da je decenijama, kao i u mnogim drugim gradovima u Srbiji, na niškoj političkoj sceni i da je učestvovala na skoro svim izborima, ali i u izbornim ciklusima i na lokalu, u Nišu i na republičkim i predsjedničkim izborima.

„Bio sam prije 2016. odbornik i opštinski većnik u gradskoj opštini Medijana, kao i predsednik Komisije za socijalnu politiku, predsjednik savjeta za komunalne delatnosti i urbanu estetiku, a potom i šef odborničke radikala u ovoj opštini“, rekao je Perić za Politiku.

On je podsjetio i da je bio bio i većnik u opštini Pantelej, a stranački gledanao, predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) Medijane, zatim i predsjednik Gradskog odbora i najvišeg, odnosno Okružnog odbora SRS u Nišu i Nišavskom okrugu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.