Peković član upravnog odbora Zlatibora

0

Nikola Peković se vratio u srpsku klupsku košarku! Legendarni centar, koji je po završetku karijere jedno vrijeme bio i predsjednik Partizana, novi je član Upravnog odbora Zlatibora, šampiona Košarkaške lige Srbije i ABA 2 lige.

Nikola je novi član našeg Uopravnog odbora“, potvrdio je za „Mozzart Sport“ Rajko Pelverović, predsjednik kluba iz Čajetine koji je sa ulaskom u upravu nekadašnjeg asa Partizana, Panatianikosa i Minesote jasno stavio do znanja da želi sledeće sezone da bar jedan korak više, odnosno da se plasira u ABA 1 ligu gdje mu je i mjesto prema rezultatima iz prošle sezone.

Ovaj potez je neočekivan samo za neupućene, jer je Peković već pomagao Čajetincima, a nerijetko je bio i na tribinama tamošnje hale kada je Zlatibor igrao mečeve u KLS.

Podsećanja radi, Pekmen je poslije fantastične igračke karijere, prerano završene zbog povrede, bio izabran za predsjednika Partizana. Zatim je 2019. godine bio tim menadžer reprezentacije Crne Gore, da bi prošlog proljeća bio izabran za predsjednika Košarkaškog saveza Crne Gore.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.