Pejović: Novi izbori sa podrškom DPS-a su isključivo s u službi usporavanja dinamike razvoja Glavnog grada

0

Pred gradskom upravom su brojni razvojni projekti, koji će unaprijediti kvalitet života u Podgorici, rekao je Pejović (PES)

PotencijalnoN, ocijenio je Boris Pejović, odbornik Pokreta Evropa sad u Skupštini Glavnog grada. On je naveo da opozicija ima legitimno pravo da pokreće takve inicijative, jer im je u interesu da vlast ne traje u punom mandatu, kako bi u stabilnim uslovima do kraja sprovela program.

– Nakon prve godine i suočavanja sa svim problemima, koji su naslijeđeni i u velikoj mjeri sanirani, pred gradskom upravom su brojni razvojni projekti, koji će unaprijediti kvalitet života u Podgorici. Zbog svih ovih razloga, naš odbornički klub neće podržati ove inicijative prethodne vlasti. Ako imaju ambiciju da traže novu većinu za zaustavljanje razvoja Glavnog grada, kolege iz opozicije će morati da traže partnere u drugim odborničkim klubovima. Bilo bi paradoksalno da neko od odbornika većine podrži ovu inicijativu opozicije,  osim ukoliko nisu saglasni sa obrazloženjem u inicijativi, čime bi priznali nezadovoljstvo doprinosom svojih kadrova u radu gradske uprave – rekao je Pejović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.