Pavličić: Da sam premijer podnio bih ostavku, ne smijemo dozvoliti da ovo bude parada kadrova DPS

1

Hirurg i član Predsjedništva Građanskog pokreta URA Miodrag Pavličić, gostujući na televiziji A1 kazao je da su građani Crne Gore tradicionalno najbolji onda kada su vremena najteža, a osvrnuo se i na današnji incident sa objavljivanjem spiskova osoba zaraženih novim korona virusom(COVID 19), saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

Odgovarajući na pitanje, šta bi on uradio da je kojim slučajem na čelu Vlade Crne Gore i da se desi ovakva situacija, Pavličić je bio jasan.

“Da sam ja premijer, podnio bih ostavku”, rekao je Pavličić.

Iz GP URA su kazali da je Pavličić iskazao veliku podršku i zahvalnost svim svojim kolegama, zaposlenim u zdravstvu i rekao da i za sve dalje prilike stoji na raspolaganju svim institucijama Crne Gore.

Pavličić je istakao da je ovo “borba svih nas jer virus ne bira ni naciju, ni vjeru, ni političku pripadnost”.

“Neophodno je da se u Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) pozovu svi koji mogu doprinijeti ovoj zajedničkoj borbi. Trebalo bi uključiti stručnjake poput Milene Samardžić, Srđe Pavićevića i drugih, koji itekako mogu biti od pomoći. Ne smijemo dozvoliti da ovo bude parada partijskih kadrova DPS-a, već jasno koordinisana akcija dokazanih stručnjaka. Ova bitka ne smije biti privatizovana, monopolisana niti se smije zloupotrijebiti u političke svrhe”, ukazao je Pavličić.

Iz GP URA su dodali da je Pavličić , pored svog redovnog radnog angažmana u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG), svoje stručne usluge takođe ponudio i NKT.

“Nudim se NKT-u, ukoliko smatraju da moje usluge mogu biti od značaja. Ovo je zajednička borba i samo zajedno možemo pobijediti”, zaključio je Pavličić.

1 Comment
  1. Xxxxc komentariše

    Bilo je i gorih stvari pa nijesu podnosili ostavke

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.