Patrijarh Irinej: Pozadina zakona je da se istrijebe Srbi iz Crne Gore!

5

Patrijarh srpski Irinej najoštrije je osudio izjavu crnogorskog ministra odbrane Predraga Boškovića, koji je poručio da je „Zakon o slobodi vjeroispovijesti iskorišćen kako bi se protiv Crne Gore poveo krstaški rat“ i pozvao narod da nastavi borbu za svetinje u Crnoj Gori!

Poglavar Srpske pravoslavne crkve za Kurir ističe da je krajnji cilj takvih poruka istrebljenje Srba sa prostora Crne Gore.

– Tu nema komentara, oni to stalno pričaju! Zaklanjaju ono što im je namjera – da oslabe Crkvu, da oslabe narod i da se oslobode Srba, kao i Šiptari sa Kosova. Pozadina zakona je da se istrijebe Srbi iz Crne Gore! Mi ćemo nastaviti da se borimo, da narod izlazi na litije. Nadamo se da će Ustavni sud imati razumijevanja – naveo je patrijarh.

5 Comments
 1. Munja komentariše

  A ne prdi časti ti. Gdje si bio kada du tvoji trijebili po Hrvatskoj, Bosni, Kosovu.. Ali se sve okrene i vrati, pa ste dobili po guzici, poklopili se po ušima.. E sada još pokusavate u CG, ali znaj da neće moći.. Ti, Amfilohoje i ostali kada ste šurovali sa zlikovcima Arkanom, Šešeljom, i ostalom bagrom. Srami se ništa čeljade..

  5
  12
  1. Che Gevara komentariše

   Stidi se guzice kad obraza nemas prdnjavo ljudska!!! Znaj ti da necete ostvariti ono sto ste naumili pa da cemo zivotima platiti tu cijenu! Dosta ste jahali ovu zemlju evo 30 godina, aj polako put Spuza, zauzmi krevetic!

   10
   3
 2. Stefan komentariše

  Ili u Ameriku ili na litije u CG, pitanje je sada.

 3. max komentariše

  ne prdi

 4. max komentariše

  vi ste najmanje bozji ljudi , umjesto da sirite ljubav i mir , vi se ponasate kao najveci nacionalisti ,sto i jeste

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.