Mladen Mikijelj

Pasković: Tri gola razlike govore u našoj doslednosti

0

Vjekoslav Pasković je na polusezoni preuzeo Primorac, a danas na Škveru je napravio prvi korak ka podvigu koji nije pošao za rukom ni jednom od njegovih prethodnika u protekloj dekadi. Pod dirigentskom palicom nekadašnjeg reprezentativca Crne Gore, Kotorani su savladali Jadran na Škveru (9:6) i poveli 1-0 u pobjedama u finalu plej-ofa domaćeg šampionata.

Sjajna utakmica, velika borba tokom cijela 32 minuta. Vjerujte da ova tri gola viška ne govore toliko o razlici između dva tima koliko o našoj doslednosti prema planu pred koji smo razmotrili pred utakmicu“, rekao je Pasković.

Kotorani su zonom potpuno zaustavili napad Jadrana.

Trudimo se da rješavamo sve situacije na zabavan način, kako bismo usrećili sve, ne samo onog koji postigne gol, već i asistencija i ostale momke. Vaterpolo je divna igra. Ključno je da cijela ekipa igra, mislim da smo svi dali doprinos, od najstarijeg do najmlađeg igrača, preko članova stručnog štaba“.

Foto: Vuk Ilić

Pasković očekuje uzbudljivu finalnu seriju. Na pitanje da li će u nastavku biti još teže zaustaviti Jadran, kazao je:

Zavisi kako na to gledamo, ako gledamo kao na još jedan algoritam koji treba da riješimo, onda će biti zabavno kao i danas. Moji igrači su pred današnji meč bili motivisani i srećni, pogotovo kada su čuli da će se utakmica igrati na otvorenom bazenu. Jadran je igrao sa jačim protivnicima od nas, pružao protiv istih tih rivala bolje partije, tako da svakako očekujemo težak posao u nastavku serije“, zaključio je Vjekoslav Pasković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.