Partizan pobijedio u Turskoj: Igra problematična, pobjeda fantastična

Partizan pobijedio u Turskoj: Igra problematična, pobjeda fantastična

Partizan je jači tim od Bahčešehira, ali morao je da prođe kroz sve i svašta da to i dokaže na terenu. Dosta škripi u odbrani, još nema glavnih automatizama u napadu, pa možemo da je Parni valjak uz problematičnu igru došao do fantastične i veoma važne pobede u gostima u Evrokupu što je uvek poduhvat za pohvalu – 82:76.

Propusta u igri bilo je podosta, to će sve morati crno-beli da ispeglaju do sudara sa Cedevitom, ali ako gledamo samo rezultat mogu crno-beli da budu prezadovoljni činjenicom da su stigli do skora 2-2 u Evrokupu. Pitanje je koliko će biti zadovoljni sveukupnim utiskom koji su ostavili. Da je preko puta bio neki ozbiljniji rival…

Crno-beli nisu nikako uspevali da se odvoje, a imali su nekoliko prilika. Pa je očekivano sve otišlo u neizvesnu završnicu. Tamo je važne poene vezao Miler Mekintajer sa vezanom dvojkom i trojkom. Nadovezao se Veličković trojkom i Mika poenima iz reketa. A onda je Mekintajer dao fenomenalnu trojku za šest razlike. Iako je Mekintajer napravio grešku u završnici kada je izgubio loptu, crno-beli su uspeli da izvuku meč na svoju stranu baš njegovim poenima na osam sekundi pre kraja kada je bio precizan flouterom od table.

Najefikasniji u pobedi Partizana bili su Kodi Miler Mekintajer sa 22 poena, a Erik Mika je dodao 19 poena i šest skokova. Kod domaćina je Erik Grin dao 23 poena, a Džouns i Jildizli po 16.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *