Panel diskusija o vršnjačkom nasilju

0

Panel diskusija na temu „Vršnjačko nasilje – prepoznajmo i reagujmo zajedno”, u organizaciji Ženskog kluba Skupštine Glavnog grada, Udruženja „Roditelji” Centra za ženska prava, održaće se u multimedijalnoj sali Gradskog parlamenta u petak, 23. februara, sa početkom u 11 časova.

Događaj će otvoriti predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović, a govoriće ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović, koordinator programa za razvoj adolescenata u UNICEF-u Nikola Vulić, psihološkinja u OŠ „Savo Pejanović” Milica Pušonjić, izvršna direktorica udruženja „Roditelji” Kristina Mihailović, izvršna direktorica Centra za ženska prava Maja Raičević, kao i odbornice iz Ženskog kluba Skupštine Zoja Bojanić Lalović i Branka Marković.

U okviru događaja, u kojem će učestvovati i učenici osnovnih škola, biće prikazana dva socijalna eksperimenta Udruženja „Roditelji” na temu vršnjačkog nasilja.

Panel se održava u susret Danu roze majica, koji se obilježava posljednje srijede februara kao Međuarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.