Palma pozvao srpske turiste da ne ljetuju u Crnoj Gori

1

Predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je turiste iz Srbije da ne ljetuju u Crnoj Gori iz, kako je rekao, poznatih razloga.

“Pozivam sve turiste iz Srbije koji su išli na neke druge destinacije, a posebno u Crnu Goru da to ne bude više njihova destinacija, i to iz poznatih razloga”, rekao je Marković poslije susreta sa sekretarom Ministarstva unutrašnjih poslova Grčke Teodorosom Karaogluom u ambasadi te zemlje u Beogradu.

Marković je pozvao srpske turiste da posjećuju “prijateljsku Grčku”, jer je to, prema njegovim riječima, najbolja destinacija za njih.

1 Comment
  1. Mr MILANI komentariše

    Mislio sam da si pametniji! Šta bi se time dobilo_ Milovi su svi zaposleni, pa ih neće puno dotaći, a jadni Srbi preko magistrale će ostati i bez ono malo prihoda. Zasuci malo rukave i evidentiraj srpske porodice i napravi agenciju koja vodi turiste njima, a ne neprijatelju. Srbi u primorju bi dočekali svoje Srbe i letovanje pretvorili u nezaboravan doživljaj. Time bi pokazao državotvornu dugoročnu politiku. Nije nama problem Milo, već što vi takvi površni vodite Srbiju. Tako ste i delili ordene Svetog Save nikogovićima. Svaki Srbin ima popisni listić, a i legitimitet sa Litija.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.