Pala i Švajcarska: Švedska ruši sve pred sobom

Pala i Švajcarska: Švedska ruši sve pred sobom

Eliminisali su Holandiju u kvalifikacionoj grupi, izbacili su Italiju u baražu, pobijedili Meksiko i prošli Njemačku u grupi na Mundijalu, a danas su pobjedom od 1:0 poslali kući i Švajcarsku.
Švedska je u četvrtfinalu Mundijala gdje je čeka bolji iz duela Kolumbije i Engleske! I kod da prođe, neće biti favorit protiv ovih ludih Šveđana.
Imaju li ovi momci granice? Znaju li oni za limite? Plaše li se oni bilo koga? Kada će im biti dosta? Kako uspijevaju bez ijedne zvijezde da izgledaju tako muški, tako hrabro? Kao prava timična…
Šveđanima mnogi nijesu davali ni šanse da će proći grupu sa Meksikom i Njemačkom, a sada napadaju plasman u polufinale Mundijala! Možda čak i finale s obzirom kako se odvajaju stvari u njihovom dijelu kostura. Dok su ih mediji zamarali pitanjima o Ibrahimoviću i šansama da se veliki Zlatan ipak pojavi na Mundijalu, oni su jačali timski duh, znali da je jedini put do uspjeha timska igra i htjeli svima da dokažu da se u Švedskoj igra fudbal i bez Zlatana. I da on nije bio jedini razlog njihovih redovnih učešća na velikim takmičenjima. Danas su svima dokazali.
(mozzartsport.com)

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *