Pakao u štabu DPS-a zbog spota!

0

Članovima izbornog štaba DPS danas ozbiljnu glavobolju zadaje histerični nalog predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da hitno bude povučen za njih, ispostavilo se, tragičan, a za ceo slobodnomisleći svet bezmalo komičan predizborni spot u kome se ničim izazvan u glavnoj ulozi našao jedan avion.

Naime, Đukanović, koji je isprva taj spot visoko ocenio i lično verifikovao njegovo puštanje u etar, po zbunjenim, više hladnim nego mlakim reakcijama javnosti i njenim glasno izrečenim aluzijama tipa “eno ga, uteče! “, “njemu kao da se ne ostaje u Crnoj Gori”, “avion odlazi, sluti prolaznost” itd. kasno je uvideo grešku. Zaista, svako objektivan će reći da je spot u najmanju ruku konfuzan, bezidejan, bled i opasno višesmislen, te da Đukanovićeve pristalice navodi na za njega krajnje neželjene pomisli.

Ono što je, istovremeno, još osvetlio taj spot je za Mila ranije netipičan visok stepen dekoncentrisanosti, nekarakteristične nesigurnosti i nepromišljenosti, te lažne uljuljkanosti da će građani oduševljeno prihvatiti svaku brljotinu neke trećerazredne marketinške agencije skupo preplaćene narodnim novcem.

Potpuno nespreman da prihvati krivicu za ovaj kolosalni promašaj, Đukanović se nervozno ostrvio na političkog direktora DPS i operativnog rukovodioca izbornog štaba Brana Gvozdenovića. Međutim, kako god pokušao da izokrene stvarnost, ona se za Đukanovića ispostavlja kao sve sumornija.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.