Ozil i Arsenal dogovorili prekid saradnje

0

Arsenal i Mesut Ozil pronašli su zajednički jezik i dogovorili uslove za prekid saradnje. To je informacija koju pod vinjetom “ekskluzivno” donosi britanski Atletik. Ako sve bude išlo po planu, Njemac bi već ovog vikenda mogao da se preseli u Tursku pređe u redove Fenerbahčea kao slobodan igrač.

Kraj saradnji od sedam i po godina nikada nije bio bliži, iako je bilo jasno da će Ozil otići najkasnije predstojećeg ljeta.

Kao jedine dvije moguće opcije navođeni su turski velikan odnosno odlazak u MLS, ali ugledni Atletik tvrdi da će za manje od 48 sati potpisati ugovor sa istanbulskim timom.

Nekadašnji fudbaler Real Madrida već ima dogovorene uslove sa Kanarincima koji predviđaju ugovor na dvije i po godine i platu od 5.000.000 evra po sezoni.

U redovima tima koji sa klupe predvodi Erol Bulut se nadaju da je igrač takvih fudbalskih kvaliteta i iskustva upravo ono što im nedostaje da se kompletira šampionski mozaik i osvoji prva titula prvaka države od 2014. godine. Sprema se zemljotres na Bosforu jer navijači Fenera praktično ne pamte tako zvučno pojačanje. Nešto najsličnije bombi kakvu predstavlja Mesut Ozil, bio je dolazak Robina Van Persija 2016. godine.

(Mozzart sport)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.