Ove godine stižu dva nova AirPods 4 modela

0

Apple se navodno sprema da lansira AirPods 4 kasnije ove godine. Mark Gurman iz Bloomberga, koji je obično precizan u svojim izveštajima, sada otkriva više informacija o bežičnim slušalicama sljedeće generacije. Prethodno je izvijestio da će tehnološki div sa sedištem u Kupertinu predstaviti dva nova AirPods 4 modela.

Gurman kaže da će masovna proizvodnja AirPods 4 početi u maju putem partnera GoerTek i LuxShare Precision. Vjerovatno će stići zajedno sa iPhone 16 serijom u septembru ili možda mjesec dana kasnije u oktobru. Tehnološki div  cilja na proizvodnju između 20 do 25 miliona jedinica bežičnih slušalica sledeće generacije. Procjene proizvodnje su takođe veće u poređenju sa prethodnim modelima.

Očekuje se da će Apple predstaviti AirPods 4 u dva modela. Navodno su kodirani kao B768E i B768M. Prvi se naziva „entry“, dok bi drugi mogao da bude „mid-tier“. Dolazak ovih bežičnih slušalica rezultiraće ukidanjem drugih i trećih generacija AirPods slušalica. To znači da će linija AirPods uključivati entry-level i mid-tier AirPods 4, AirPods Pro (2. generacija) i AirPods Max.

Prema ranijem izvještaju, očekuje se da će AirPods 4 imati novi dizajn, poboljšanu udobnost, USB-C priključak i još mnogo toga. Navodno, mid-tier model će imati ANC (aktivno uklanjanje buke) i Find My funkciju praćenja koja se nalazi na AirPods Pro slušalicama, prenosi portal IT Vesti.

Gurman takođe navodi da osvježenje AirPods Pro modela neće stići do sledeće godine. Trenutna generacija očekuje se da dobije režim slušnog aparata u nadolazećem iOS 18.

(Telegraf.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.