Ovako su Demokrate govorile o koalicionim partnerima: Purko Ivančević je Milov udbaš!

Ovako su Demokrate govorile o koalicionim partnerima: Purko Ivančević je Milov udbaš!

Dragan Purko Ivančević iz Crnogorske pokazuje veliku nervozu kad mu se jasno stavi do znanja da njegove prizemne mangupske manipulacije i zamjene teza neće proći u Budvi, kažu iz opštinskog odbora Demokrata Budva, nazivajući Ivančevića udbašem.

Ovo je saopštenje Demokrata iz marta 2018., a sada sa tim istim udbašem Purkom Ivančevićem, funkcionerim Crnogorske, kako su tvrdili, hoće navodno da ruše DPS i napadaju opoziciju. Sad se nameće dilema, jel se Ivančević ispisao u međuvremenu iz Udbe, ili su mu se koalicioni parneri upisali u službu.

U cjelosti prenosimo saopštenje Demokrata o Ivančeviću.

“Ovaj tranzicioni pobjednik i antiratni profiter ima hrabrosti da tvrdi da nikada nije učestvovao u onome što se desilo u Budvi, iako i ptice na grani znaju da je pokrivao mjesto pomoćnika Ministra turizma, mjesto direktora Morskog dobra, da je bio član LSCG, SDP-a, CDU, koju više ne pominju, već je sad to Crnogorska. Vjerovatno smo propustili još koju stranku”, kazale su Demokrate.

Međutim, ističu oni, jedina stranka kojoj je zadnjih dvadeset i kusur Ivančević lojalan je DPS i Milo Đukanović.

“Ovaj zaljubljenik u lik i djelo Mila Đukanovića, zamišljeni mason u svojoj loži, malteški vitez reda kojem pripadaju i Ministar kulture, ambasadorka u Rimu i drugi „velikani“ DPS-a – vitezovi u pokušaju, dobro je prošao u ovim teškim vremenima za sve poštene ljude, pa je sada poslije svega našao još da djeli lekcije iz politike, turizma, komunalnog reda i pripreme sezone. Nama neće moći, gospodine Ivanceviću! Moraš prvo da pročitaš koju lekciju da bi druge ocjenjivao. Nije dovoljno, pogotovo ne za nas u Demokratama, da ti profesor Ratković napiše šta da kažeš”, navode Demokrate.

Dodaju da je Ivančević htio, zajedno sa ambasadorom Crne Gore u Vatikanu Vilijemom Hilom, da preda Budvu u ruke Đukanoviću, no mu nije moglo biti.

“Kad nije uspio da završi zadato mu, onda je krenuo da rovari po većini gdje je našao nastabilnog Džakovića da sa njim manipuliše. Ivančević je, naravno, prostim jezikom rečeno – udbaš! Ivančeviću, u Budvi neće proći prijedlozi ANB-a, poput dodjele zemlje CPC-u i slične perfidne identitetske zamkice koje forsirate; neće proći ni žičara kojom po ko zna koji put želite nafilovati sopstvene džepove; neće proći, jer je gotovo i za vas i za Mila. Zato se, kao što ste javno obećali, povucite i oslobodite te mlade ljude tereta i hipoteke vaše biografije! I da ne zaboravimo, Ivančeviću: koga ćete podržati za predsjednika? Smijete li javno reći?”, pitaju Demokrate.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *