Otvara se Pandorina kutija: Spremni i prisluškivani razgovori Mila Đukanovića!

2

Prisluškivani razgovori Milana Roćena, koji su ugledali svjetlost dana, samo su uvertira za snimke na kojima je glavni akter Milo Đukanović, predsjednik Crne Gore i DPS-a, potvrđeno je Borbi iz više izvora.

Prema nezvaničnim informacijama, iza cijele priče stoji međunarodni faktor. Uskoro se očekuje objavljivanje snimaka i razgovora na kojima će Đukanović biti glavna zvijezda.

Jasno je da je mnogima u međunarodnim krugovima, Đukanović veliki teret i zato je krenuo politički zemljotres koji je pokrenuo biznismen Duško Knežević.

“Milan Roćen je desna ruka Mila Đukanovića i on je targetiran od međunarodnih krugova kao osoba od njegovog povjerenja. Zato se prvo i krenulo na njega, da bi finale bilo udar na samog Đukanovića”, saznaje naš portal.

Zato je Đukanović, svjestan šta sve slijedi na jesen, krenuo u kontraofanzivu sa pričom oko crkvene imovine i njenog oduzimanja.

“Đukanoviću je sužen manevarski prostor, ne može da igra velike globalne igre i da se skrova iza njih. Pritisnut sa velikog broja strana, polišava izlaz da nađe u napadu na Crkvu. Međutim, međunarodni krugovi njemu spremaju ozbiljnu igru, koja će biti propraćena i jednim dijelom audio snimaka, a nije isključeno da sve na kraju bude začinjeno i video snimkom”, potvrđeno nam je iz više obavještajnih izvora.

Roćen i njegovi razgovori koji su procureli u javnost su samo predigra za velike igre i političke vratolomije koje se spremaju u narednim periodu.

2 Comments
  1. Lscg komentariše

    Cvrc Milojka !

  2. […] Otvara se Pandorina kutija: Spremni i prisluškivani razgovori Mila Đukanovića! […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.